Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 1. november 2004 kl 20.05 Autofil

Bondens drøm

Jan Erik Larssen tester forskjellige bonderedskaper. I bakgrunnen en Lamborghini. Ja, du leste riktig. (Foto: Bjørnar Fjeldvær)
Jan Erik Larssen tester forskjellige bonderedskaper. I bakgrunnen en Lamborghini. Ja, du leste riktig. (Foto: Bjørnar Fjeldvær)
Autofil slår et slag for primærnæringene og tester diverse kjøretøy en bonde kan få eller bør ha bruk for i sitt daglige virke. Dessuten blir det et par mer "vanlige" kjøretøy i kveldens program.

De som tror at kjøretøy for bønder kun dreier seg om Massey Ferguson eller John Deere, har nok ikke fulgt med i timen. Hva med en Lamborghini-traktor?

Programleder Jan Erik Larssen tester om den italienske fabrikanten kan mer enn å lage sportsbiler, og han sjekker også hvordan det står til på skurtresker-fronten.

Men intet Autofil uten tester av mer ordinære fremkomstmidler: I kveldens program skal Suzuki Ignis Sport, Gilera 500 scooter samt den nye Mini Cab under lupen.

Rallyforberedelser
Uavhengig av resten av Autofil-gjengens gjøren og laden fortsetter Nils Henrik Wærstad sine forberedelser for å kjøre rally. Blir det med drømmen eller får han med noen på laget?

Om serien
Autofil er motorprogrammet for deg som liker bil, båt og motorsykkel (og kanskje fly), og ikke er redd for å innrømme det.

Egenproduksjon ved NRK Underholdning (2004).
Programleder: Jan Erik Larssen
Prosjektleder: Christina Rezk
Presseansvarlig: Håkon M. Sverdrup 23 04 98 41 (92 01 55 79),

Vises også i Nett-TV.