Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 25. januar 2001 kl 20.55 På nett

På nett (t)

NRK2 torsdag 25. januar kl 20.55
På nett (3:20)

En sjanse å ta

Internettselskapet Seethru har fått et kontraktsforslag fra en investor, men advokaten Katherine fraråder dem å skrive under. Hun mener kontrakten betyr at investoren vil skaffe seg kontroll over Seethru i løpet av 18 måneder, noe Mike og Luce absolutt ikke ønsker.

Katherine anbefaler dem å forhandle seg frem til bedre rettigheter. Luce er villig til å kjempe, og Mike stiller seg bak henne.

Et annet problem i kontrakten er låneklausulen. Vanligvis skal et lån løpe rentefritt i tre år, mens investoren ønsker å halvere den rentefrie perioden til halvannet år. Luce ser ingen vanskeligheter med dette, mens Mike er av en annen oppfatning. Uenigheten dem imellom gjør at forhandlingene stagnerer.

Til slutt bestemmer Luce seg for å ta saken i egne hender, og ber om et møte på tomannshånd med investoren.

Om serien
I BBCs dramaserie \"På nett\" møter vi noen ungdommer i London som har startet Internett-selskapet Seethru. Deres spesialitet er musikknyheter, anmeldelser og sladder. Men først og fremst er dette en historie om opp- og nedturer, om vennskap og kjærlighet - og om friksjoner som setter samarbeidet på harde prøver. Primus motor for Seethru er Mike Fisher som har omgitt seg med en broket forsamling mennesker med utrettelig pågangsmot.

Det er Tony Garnett, britisk tv-dramas gudfar, som har produsert \"På nett\" (\"Attachments\").
I tilknytning til serien har Garnett samlet et team som har designet en webside. Siden reflekterer dramaets viderverdigheter fra episode til episode. Det er de fiktive karakterene som \"på liksom\" oppdaterer siden, og den er laget så troverdig den for utenforstående framstår som en vanlig webside.

Gå inn på adressen www.seethru.nrk.no og se selv! Her legges det fra uke til uke ut nye artikler som det refereres til i de enkelte episodene, man kan laste ned MP3- filer fra bandene som spiller i serien, og de fiktive karakterene har sine egne epost-adresser. Websiden legges ut fra den første episoden er gått på lufta.

NRK2 torsdag kl 20.55
Blir også sendt onsdag på NRK1
Britisk dramaserie
Originaltittel: Attachments
Produsert av World Productions for BBC
Produsent: Tony Garnett
Regi: Harry Bradbeer, Omar Madha, Julian Holmes, Kenny Glenaan
I rollene bl.a. Justin Pierre, Claudia Harrison, Iddo Goldberg, William Beck, David Walliams, Amanda Ryan, Sally Rogers
Nettsider:
http://www.world- productions.com/content/shows/attach/attach.htm (om serien) www.seethru.nrk.no (nettsiden som \"produseres\" i serien)
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf. 23 04 99 18, sabine.hammari@nrk.no

Bilde
Mike (Justin Pierre) er skeptisk til kontrakten investoren Will tilbyr Seethru. (Foto: BBC, Adrian Rogers)