Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 4. juni 1999 kl 23.15 Kvinnen i hvitt

Kvinnen i hvitt (t)


NRK1 fredag 4. juni kl 23.15
Kvinnen i hvitt (1:12)

En sterk kvinneskikkelse i ny serie

Margaux Dampierre er en kvinnelig smertekirurg, 32 år, alenemor for sin 10 år gamle sønn, generøs og elsket av kolleger. Hun får sjansen til å starte en ny klinikk på hjemstedet sitt sammen med en tidligere kjæreste, Daniel Roux. Skal hun gjøre det eller ikke?
Serien, hvis originaltittel er \"Une femme en blanc\", har Sandrine Bonnaire i hovedrollen som Margaux. Franske Sandrine Bonnaire er født i 1967 i Gannat, Frankrike og vokste opp i en familie med ni søsken. Hun møtte William Hurt i 1991 og fikk datteren Jeanne med ham. I dag bor hun i Paris og er en kjent, fransk skuespillerinne.

Gammel kjærlighet
Margaux Dampierre er en dyktig smertelege og har fått ansvaret for en legekonferanse med smerte som tema. Her dukker Daniel Roux opp, en av hennes gamlekjærester og en hun har blandede følelser overfor.
Men Daniel tilbyr Margaux partnerskap på klinikken i hennes hjemby Ch?tenay i Burgund. Margaux synes det er vanskelig å si nei til en slik sjanse til tross for at dette innebærer et møte med fortiden. For ti år siden kastet hennes far henne ut av barndomshjemmet da hun var gravid. Siden har de ikke snakket sammen.
Faren til Margauxs sønn Eric, bor også i Ch?tenay. Han vet ikke om gutten sin. Margaux bestemmer seg likevel for å gripe muligheten og det fremtiden nå vil bringe.

NRK1 fredag kl. 23.15

Bilde (via Scanpix/Internett)
1. Sandrine Bonnaire spiller rollen som legen Margaux i serien \"Kvinnen i hvitt\".

2. Margauxs sønn, Eric, får endelig treffe sin far.

3. Sønnen Eric betyr alt for Margaux.

Fransk dramaserie i tolv deler
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
I hovedrollene: Sandrine Bonnaire, Christian Brendel, Jean-Claude Adelin, Jerome Hardelay, Laure Killing, Francois Perrot, Victor Garrivier, Daniel Rialet
France Television distribution