Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 23. april 2004 kl 23.15 Millionloddet

Knuter på tråden

Virginia (Sarah Smart) og Megan (Julie Graham) sier de skal gifte seg, men det er mye konflikt i kulissene (Foto: ITV)
Virginia (Sarah Smart) og Megan (Julie Graham) sier de skal gifte seg, men det er mye konflikt i kulissene (Foto: ITV)
Skilsmisseforhandlingen mellom Alison og David blir bare mer og mer vanskelig. På hver sin kant gjør de det de kan for å ødelegge for den andre.

Alison forandrer alle låsene på huset og tar tilbake Davids dyrebare Porsche. David på sin side sender drosjer og forvirrede budbiler til hennes hus.

Bryllupsplaner
I mellomtiden blir Megan kunde hos Sarah. Sarah har nemlig blitt bryllupsplanlegger og startet sitt eget firma. Megan viser sin interesse for å bli godtatt hos resten av Virginias familie, men det hjelper neppe stort.

Virginia har dessuten holdt på med sitt. Hun har ikke klart å holde seg unna eksen Tamsin, og det blir full krangel med Megan når de to damene arrangerer familiemiddag.

Om serien
Familien Braithwaite er endelig tilbake på skjermen igjen med sine gleder og sorger. Utover våren viser NRK1 nye episoder om den ordinære forstadsfamilien som plutselig ble millionærer.

I første runde av "Millionloddet" vant husmoren Alison Braithwaite 38 millioner pund i et lotteri. Hun bestemte seg for å holde lotterigevinsten hemmelig for alle, også familien, og startet et firma for å hjelpe dårlig stilte mennesker.

Hemmeligheten ble til slutt avslørt, og familien på fem flyttet til en stor villa hvor de begynte å leve livet som millionærer.

Når vi nå møter dem igjen, står utfordringene fortsatt i kø. Eldste datter Virginia har stadig
kjærlighetsproblemer, mellomste datter Sarah har en liten sønn og et noe ustabilt forhold til menn, og yngste datter Charlotte føler seg oversett av resten av familien.

Alison og David har hatt litt for mange utfordringer i det siste, og nå skal de skilles. Samtidig må de leve med at Alison har født en baby som har Davids bror Graham til pappa.

Britisk dramaserie fra YTV
Sesong 4
Originaltittel: At home with the Braithwaites
I rollene: Amanda Redman, Peter Davidson, Sarah Smart, Sarah Churm og Keeley Fawcett
Pressekontakt: Elisabeth Burø, tlf: 23 04 98 32/93 04 66 97