Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 23. februar 2008 kl 22.15 Drømmerollen - siste akt

Fra drøm til scene

Jonas Digerud, Heidi Ruud Ellingsen og Kåre Conradi i Drømmerollen.(Foto: Leif Gabrielsen).
Jonas Digerud, Heidi Ruud Ellingsen og Kåre Conradi i Drømmerollen.(Foto: Leif Gabrielsen).
Heidi Ruud Ellingsen hylte av glede da det var klart at hun hadde vunnet hovedrollen i en av verdens mest kjente musikaler på et av Norges største teatre. I kveldens program følger vi henne på veien mot drømmerollen.

I disse dager gjør Heidi Ruud Ellingsen enorm suksess sammen med Jonas Digerud og Kåre Conradi i musikalen "Singin’ in the Rain" på Oslo Nye Teater.

Forestillingen hadde premiere 30. januar, og i programmet følger vi Heidi helt fra hun meldte seg på i konkurransen og fram til hun sto på scenen i rollen som Kathy Selden.

Press og nerver
Heidi har hun blitt vant til å kjenne presset fra media og selvfølgelig sine egne nerver. Vi følger henne på leseprøver, danseprøver og den første publikumsvisningen av "Singin’ in the Rain".

Vi blir også med Heidi hjem til Narvik, der vi får hilse på foreldrene hennes og se hjembyen.

Det er en stor overgang for Heidi plutselig å være hovedrolleinnhaver i en stor musikal på Oslo Nye. "Singin’ in the Rain" høstet strålende kritikker etter premieren, og Heidi ble overstrødd med superlativer av anmelderne

Veien mot drømmerollen
Etter en knallhard auditionrunde på Oslo Nye Teater i fjor vår sto åtte jenter igjen, klare for å kjempe om den gjeve rollen som Kathy Selden i "Singin’ in the Rain".

Noman Mubashir var programleder for serien, som fulgte de åtte finalistene gjennom oppturer og nedturer, både i treningsuken mellom sendingene og direkte i studio.

Finalistene fikk hver uke tildelt nye utfordringer som de skulle mestre, alt fra duetter, utdrag fra rockemusikaler, dansenummer og stepping. Gjennom syv direktesendte programmer overbeviste de dommerne og publikum med sine musikalske talenter. Det var publikum som avgjorde at Heidi Ruud Ellingsen til slutt vant drømmerollen som Kathy Selden.

Fagjuryen bestod av Svein Sturla Hungnes, Marianne Skovli Aamodt og Marit Voldsæter.

Underholdningsprogram
Produksjon: MTV Mastiff
Prosjektleder NRK: Per Selstrøm 23 04 77 54/90 87 85 34/ Kerstin Asplund 23 04 95 66/90 855995
Pressekontakt: Karoline Berg, 23 04 94 86/901 08 954
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900


LENKER
  • Les mer om Drømmerollen