Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 12. januar 2000 kl 20.00 Du skal høre mye ...

Du skal høre mye ... (ttv)

NRK1 onsdag 12. januar kl 20.00
Du skal høre mye...

På Rorbua i år 2000

- året med reprisesendinger er definitivt over. Nå er det nye og friske lattersalver igjen, sier Tore Skoglund som nok en gang har samlet deltakere og publikum til tette og lune omgivelser på Rorbua i Tromsø. Sendetidspunktet er den største endringen for programserien.
- Vi går nå inn i vårt trettende år. Vi har gjort gjentatte og tildels sterke forsøk på å ta livet av serien de siste årene - uten å lykkes. Det ser ut til å være et visst ønske både fra seerne og fra ledelsen i NRK om at vi skal fortsette. Derfor gjør vi det, og så får tiden vise om det er fornuftig, sier Skoglund.

Noen endringer er det
Det er gjort små endringer i forhold til tidligere sendinger. Historiefortellerne får, hvis alt går bra, være med i to sendinger før de gir plassen til andre. Artistinnslagene er flere, men det er fortsatt den gode historien som er selve fundamentet i programmet. Sendetiden er økt med fem minutter. Den største endringen er faktisk sendetidspunktet som er flyttet fra tirsdag kl. 21.40 til kl. 20.00 på onsdag.
I følge Skoglund blir det ikke gjort andre endringer som seerne vil merke.
- Vi har heldigvis fortsatt musikkens svar på Mohammed Ali, pianist og revisor Trond Myhre med. Han er usedvanlig godt forberedt etter å ha tilbrakt nyttårshelgen i høydehus. Og selve produksjonen er stadig i trygge hender hos Hans-Børge Hartvigsen, sier Skoglund.

Gjestene
I første sending er deltar følgende: Anne-May Johansen, Petter Rønning, Atle Smedsund og Kjell Robertsen. De sitter alle rundt fortellerbordet.
Sangen tar Gudny Dalen fra Telemark seg av, mens pellementemaker og kunstner Karl-Gustav Gjertsen demonstrerer nye, elleville oppfinnelser.

NRK1 onsdag kl 20.00

Bilde (via Scanpix/Internett)
Petter Rønning (t.v) er en av kveldens hovedgjester på Rorbua hos Tore Skoglund.
(Foto: Ola Røe)

Egenprodusert underholdning fra Tromsø
Programleder: Tore Skoglund
Ved pianoet: Trond Myhre
Produsent: Han-Børge Hartvigsen
Pressekontakt: Anna-Marie Normann. Tlf. 23 04 78 53