Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 3. desember 2013 kl 20.55 Typen til: Caroline Berg Eriksen

Leo dater fotballfrue


I fjerde episode får Leo føle på hvordan det er å være sammen med Norges mest populære rosablogger, Caroline Berg Eriksen.

Hvordan er det egentlig å være kjæreste med en som blogger om alt? Og klarer Leo å sette sammen dagens antrekk? Hva skjer når han vil at Caroline skal legge ut bildet der hun viser fingeren på bloggen?

Leo innleder forholdet til Caroline Berg Eriksen på hennes hjemsted i Siljan. Rosablogger Caroline er Norges mest leste blogger, og bruker store deler av sin tid til å dele hverdagen med sine lesere.

Leo må ta bilder av Caroline slik at hun får lagt det ut på fotballfrue.no. Han spør om det er greit at han tar et par bilder, mens Caroline mener at han bør ta et par hundre. Blir Caroline fornøyd med bildene? Og får badboy-Leo rosabloggeren til å bli litt mer rampete?

Leo får møte en barndomsvenninne av Caroline, som kan avsløre at hun slettes ikke bare er prippen og ordentlig. Rosabloggeren er nemlig kjent for å kjøre som et svin. Leo prøver å få Caroline ut av komfortsonen når han tar henne med på Grønland for første gang i hennes liv. Får han henne til å spise karbohydrater? Er det håp for forholdet deres?

Om serien
Denne våren dater Leo Ajkic åtte kjendisdamer på NRK3. På vegne av norske menn spør han hvordan det er å være kjæreste med Else Kåss Furuseth, Anne-Kat Hærland, Cecilia Brækhus, Anniken Huitfeldt, Alexandra Joner, Caroline Berg Eriksen, Caroline Andersen og Lise Myhre-Hestnæs.

Er for eksempel Else Kåss Furuseth flørtete? Har Cecilia Brækhus tid til å ha kjæreste? Er Anne-Kat romantisk?

Hvem har Leo egentlig best kjemi med?

Programmet er blitt sendt tidligere.

Produsert av NRK 2013
Programleder: Leo Ajkic
Prosjektleder: Åslaug Sem
Med: Else Kåss Furuseth, Anne-Kat Hærland, Cecilia Brækhus, Anniken Huitfeldt, Alexandra Joner, Caroline Berg Eriksen, Caroline Andersen, Lise Myhre-Hestnæs
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no, tlf 414 28 800
TV-seere kan kontakte Publikumsservice, 23 04 70 00