Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 28. juli 2011 kl 19.30 Løysingar for framtida

Livets harde skole


Mange unge som dropper ut av skolen, ender opp med et liv i fattigdom ofte preget av vold – heldigvis finnes det noen som kan tilby et alternativ.

Mange unge som dropper ut av skolen, er uten arbeid, blir fattige, og noen må ty til vold. Eksempler fra Kambodsja, USA og India vitner om at dette skjer i mange land. Heldigvis finnes det noen som tar initiativ til å hjelpe de unge med å lære et håndverk, eller finne andre og alternative muligheter til å tjene penger der de bor.

Om serien
30 idealister som ønsker endring, 26 land, 6 kontinenter, 10 episoder og 10 spennende temaer. Dette er noe av det du får i den nye, britiske serien "Løysingar for framtida". Kan alle mennesker på jorden dra nytte av dens ressurser, uten samtidig å ødelegge for fremtidige generasjoner?

Svaret på dette er allerede gitt av kreative idealister fra alle verdenshjørner. De har alle en ting til felles: De ønsker en ny bærekraftig økonomisk vekst som ikke går på bekostning av sosiale og økologiske problemer, men som ivaretar jorden, dens ressurser og innbyggere.
Møt fremtidens entreprenører!


Britisk dokumentarserie i 10 deler (6:10)
Originaltittel: Architects of change
Kveldens episode: Spreading Hope
Pressekontakt: Guro Krossen, 48 19 38 38
TV-seere bes kontakte Publikumsservice tlf 815 65 900