Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 20. juli 2000 kl 21.05 Hyperion Bay

Hyperion Bay (t)


NRK2 torsdag 20. juli kl 21.05
Hyperion Bay (9:17)

Valgets kval

Dennis er svært glad for at han kan hjelpe sin barndomsskole med å bygge en ny gymsal. Han har sagt seg villig til å donere penger til salen, men det er før han vet hva skolen skal kalle tilbygget.

Det viser seg at gymsalen skal oppkalles etter skolens gamle gymlærer, \"Big House\", som i sin tid gjorde sitt beste for å tråkke Dennis ned i søla. \"Big House\" var en rettferdig men tøff lærer, som ikke gikk av veien for å presse sine elever til det ytterste. Dennis var ingen superelev i gymnastikk, og fikk dermed føle lærerens vrede på kroppen.

Trudy fortsetter i jobben som kantinemedarbeider hos Dennis, til tross for at kollegene erter og plager henne. I mellomtiden sliter Nelson med å få orden på livet sitt, etter at Trudy forlot han. Han prøver til stadighet å overtale henne til å komme hjem, men Trudy vil stå påe gne bein.

Om serien
Dennis Sweeny (Mark-Paul Gosselaar) vokste opp i skyggen av sin utadvendte eldre bror Nick (Dylan Neal). Etter mange års rivalisering dem imellom forlot den sky og innesluttede lillebroren hjembyen Hyperion Bay. Flere år senere kommer han tilbake, totalt forandret, for å etablere sitt suksessfulle datafirma i hjembyen. Med datafirmaet lover han å gjenopplive byens døende økonomi.

Når familien og innbyggerne i Hyperion Bay møter igjen Dennis, er han blitt en selvsikker og suksessrik mann som også har en vakker kjæreste, Jennifer (Sydney Penny). Hjemkomsten skal imidlertid vise seg å bli alt annet enn problemfri. Storebror Nick har forandret seg til det verre siden high school. Han er ikke lenger fotballstjerne, familiebedriften hangler og ekteskapet med skolens vakreste, Amy, (Christina Moore), er i ferd med å gå i oppløsning. Når Dennis i tillegg returnerer som en suksessfull gründer, har Nick også mistet plassen som den ledende sønnen i familien.

NRK2 torsdag kl 21.00

Bilde
1. Nelson (Bart Johnsen) sliter med å leve alene uten Trudy.
2. Dennis (Mark-Paul Gosselaar) må overtales av kjæresten Jennifer (Sydney Penny) til å holde fast på å donere penger til sin gamle skole. (Foto. Warner Bros.)

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Hyperion Bay
I hovedrollene: Mark-Paul Gosselaar, Dylan Neal, Sydney Penny, Christina Moore og Christa Sauls.
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18.