Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 20. april 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Bosco i skuddlinjen

Politimannen Bosco (Jason Wiles) i
Politimannen Bosco (Jason Wiles) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Bosco samarbeider med en elite-avdeling i en vanskelig mordsak. Hovedvitnet, unggutten Miguel, blir beskutt under polititransport.

Mordsaken mot Vernon avhenger av om vitnet Miguel stiller i retten. Moren til Miguel fraråder sønnen å stille. Hun vet at tiltalte Vernon har medsammensvorne som er villige til å forsvare denne forbryteren.

Rasende Bosco
Alt skjer slik moren har forutsett, politiet blir angrepet mens de transporterer vitnet. Bosco flyr i flint over dette angrepet mot en mindreårig ungdom. Han allierer seg med politikvinnen Maritza Cruz, og sammen drar de på leting etter revolvermannen som skjøt mot polititransporten.

Hjelp til Sully
Det viser seg mer og mer at Sully kan komme til å sette sine kolleger i fare. Davis som er beordret til å være sjåfør for George Hancock, en av de øverste sjefene innen politiet i New York, spør ham om hjelp til å gjøre noe for Sully.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.


Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch, sesong 4, i kveld: "Crime and Punishment - Part II"
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBC