Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 20. mars 2007 kl 22.25 Hjerte til hjerte

Siste dag på jobben

Linn har hatt sin siste dag i Gyldendal forlag, men stiller opp i bryllupet til Ingrid og Marcel. Her sammen med kollegene i forlaget. (Foto: Karoline Berg)
Linn har hatt sin siste dag i Gyldendal forlag, men stiller opp i bryllupet til Ingrid og Marcel. Her sammen med kollegene i forlaget. (Foto: Karoline Berg)
Linn er endelig ferdig med boka, og nå skal den lanseres med brask og bram. Forfatteren er opprømt og spent. Blant annet skal hun delta i Skavlans "Først & sist" på NRK.

Forlaget feirer boka med kake og blomster til Linn. Alle er glade og spente på utgivelsen og på hvordan pressen vil motta boken.

Linn er tydelig nervøs før hun skal i NRKs studio. Både Arne Berggren og Bertine Zetlitz skal være gjester i "Først & sist". Forlaget får seg en stor overraskelse mens de følger med på sendingen fra bakrommet.

Mandagen etter har Linn sin siste dag på forlaget med oppsummering og rydding av kontoret. Men hun tar ikke et endelig farvel - foreløpig.

Da kollega Ingrid gifter seg med Marcel, kommer Linn innom kirken for å gratulere det lykkelige brudeparet.

Om serien
For første gang er skuespiller Linn Skåber hovedperson i en TV-serie, av og med henne selv. "Hjerte til hjerte" er tittelen på den nye TV-serien og samtidig er det tittelen på boken Linn skal skrive, på oppdrag for Gyldendal Norsk Forlag.

Boken skal være om Linn sine møter med ti ulike, norske kjendiser.
I løpet av en seks måneders periode skal hun jobbe i forlaget, og NRK følger prosessen fra første arbeidsdag til boken skal lanseres.

Det viser seg imidlertid raskt at det ikke er Linn slik vi kjenner henne fra revyscenen som dukker opp hos Gyldendal forlag. Det er nemlig Linns skjulte sider vi blir kjent med, et bekjentskap som avstedkommer både absurde og til dels svært pinlige situasjoner. Men ikke for Linn selv. Som selvsentrert redaktør for egen bok velger hun å gå sine helt egne veier.

Egenprodusert humordokumentar (2007)
Manus: Linn Skåber, Terje Solli og Line Grünfeld
Regi: Marit Åslein
Prosjektleder: Christina Rezk Resar
Med: Linn Skåber, Line Grünfeld, Tone Johnsen, Karoline Berg, Kristin Tonjer og Bartek Kaminski
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80,
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 info@nrk.no