Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 16. september 2010 kl 20.15 Koht på jobben

Vi elsker jobben


Stikk i strid med hva Christine trodde så gleder de aller fleste seg til å gå på jobb. Nordmenn simpelthen elsker jobben sin!

Engasjerte medarbeidere, ja takk! Christine Koht treffer ildsjeler og gledesspredere på de mest ulike arbeidsplasser.

Yngve på NSKI Teaterskole i Oslo leker og danser seg igjennom hverdagen. På Rosenberg Spiseforretning i Fetsund møter Christine noen gamle menn som kan fortelle litt om arbeidslivet før i tiden.

Marielle i Trysil, kan nesten ikke få jobbet nok og tar med Christine på matlagningskurs der Christine briljerer med sine hittil ukjente afrikanske rytmer.

Om serien
I serien "Koht på jobben" undersøker Christine Koht med stort engasjement det sosiale livet på norske arbeidsplasser. Hva er det egentlig folk gjør på jobben, bortsett fra å jobbe? Ganske mye, oppdager Koht.

Det er nemlig ingen i hele verden som har det så hyggelig på jobben som oss nordmenn. Det er kaffemøter og fredagsvafler. Matpakkeritualer. Seminarer og datatrøbbel. Og en og annen jobbflørt, også.

Med varme og nysgjerrighet slipper Koht inn på de mest forskjellige arbeidsplasser og oppdager som vanlig at vi har mer til felles enn vi tror.

Norsk underholdningsserie i 8 episoder
Produsert av Mediacircus for NRK
Produsent: Jon Sverre Høiden
Regi: Elisabeth Oftebro
Prosjektleder NRK: Barbara Jahn
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen , tlf 9116 4716
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice: Publikumssevice, tlf 815 65 900