Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 12. januar 2003 kl 20.10 Pilot Guides: Beijing

Med Megan til Kina

En ny runde av Pilot Guides starter med Megan McCormick i Kina. (Foto: Pilot Film & TV Prod.)
En ny runde av Pilot Guides starter med Megan McCormick i Kina. (Foto: Pilot Film & TV Prod.)
En ny runde av Pilot Guides tar oss med til 13 stoppesteder rundt om i verden – denne gang med vekt på storbyer. Først står Beijing, hovedstad i verdens folkerikeste land, på programmet.

På en måte kan Folkerepublikken Kinas hovedstad beskrives som den største ”temaparken” i verden, og ryggsekk-guiden Megan McCormick forfølger store og små tema: Den hellige fredens plass, Den forbudte by, Ming- og Qiung-epokene, en lanterne-festival, det fargerike Lama-templet med sine utrolig vakre hager og – av alt! – Maos matoppskrifter.

Sjumilssteg i øst og vest
I denne andre omgangen av Pilot Guides skal vi i de følgende avsnittene til Istanbul, Sør-Frankrike, Kenya, New England (USA), Roma, Sør-Mexico, Australia, Java og Sumatra, Indokina, Korea, Wien og de asiatiske byene Calcutta, Shanghai og Bangkok.

Om serien
Lonely Planet er fra før et velkjent begrep for de reisevante, og den nye serien Pilot Guides er en fortsettelse med de samme guidene. Ryggsekk-reisende Ian Wright, Megan McCormick, Justine Shapiro og Estelle Bingham tråkler seg verden rundt i løpet av 13 nye programmer.

Også i Pilot Guides er koffert bannlyst. Det samme er overfylte strender, luksushoteller og guidede turer. Pilot Guides´ reportere tar oss med til steder som appeller til den nysgjerrige og eventyrlystne.

Innkjøpt engelsk serie
Originaltittel: Pilot Guides – The New Ultimate Travel Guide Series (8)
Produksjon: Pilot Film and TV Productions

Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Mer om Pilot Guides 
  • Mer om Pilot Guides