Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 24. juli 2004 kl 20.10 Absolutt norsk

Mer sommerlig mimring

Ole Ivars får vi se igjen i kveldens høydepunkt-program. (Foto: Marit Hommedal Scanpix)
Ole Ivars får vi se igjen i kveldens høydepunkt-program. (Foto: Marit Hommedal Scanpix)
Rune Larsen, Jan Eggum og Atle Halstensen fortsetter sin sommerlige mimring fra tiden med "Absolutt norsk". I kveld blir det gjensyn med blant andre DDE, Ole Ivars, Karoline Krüger, Inger Lise Rypdal og årets store, norske komet Odd Nordstoga.

Det er vel nesten ikke en norsk artist eller et band som ikke har vært gjester hos Rune Larsen i studio i Bergen, og trønderrockerne DDE er intet unntak. Kraftbandet fra Namsos bidrar med "klassikerne" "Det går likar no" og "Rai rai".

Ole Ivars synger om "Kalle med fela" og Odd Nordstoga framfører "Det som kjem att".

Jentekabaret-gruppen S-M-XL byr på nummeret "Natteravner", og Ylvis har mer musikalsk moro på lager. Finn Kalvik holder seg til "Livets lyse side", og SAFT kommer med oppfordringen "Si ikkje nei". Det blir også gjensyn med Toini & the Tomcats, Bjørn Berge, Lisa Børud, Linda Ekeland og Jannecke Nielsen og Vincens.

I tillegg blir det den musikalske konkurransen Noteknekk med ulike artister fra diverse programmer – og et stort avslutningsnummer med Hellbillies og Jørn Hoel i nummeret "Lost in the tango".

Om serien
I løpet av de tre sesongene "Absolutt norsk" ble produsert, hadde Rune Larsen besøk av 174 artister i studio i Bergen. I sommer kan vi glede oss over gjensyn med noen av høydepunktene som er bundet sammen av Rune Larsen, Jan Eggum og Atle Halstensen. Trekløveret beveger seg mellom lydstudio, tv-studio og Jans platesamling mens de introduserer godbitene.

Egenprodusert underholdningsprogram
Program Riks
Programleder: Rune Larsen
Medvirkende: Jan Eggum og Atle Halstensen
Pressekontakt: Inger Larsen tlf 23 04 78 43,