Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 9. september 1999 kl 20.40 På tokt med Quest: Den ensomme jeger

På tokt med Quest: Den ensomme jeger (t)

NRK2 torsdag 9. september kl 20.40
På tokt med Quest (7:9)

I skyggen av den hvite haien

Den ensomme jegeren, den store hvite haien, er hva vi skal få møte sammen med forskerskipet Quest og deres besetning i kveldens episode.
Quest og forskerne ombord gjør i kveld et forsøk på å avdekke mytene rundt oppførselen til \"Great White Shark\", den farligste haien av dem alle.
Sammen med internasjonalt kjente haiforskere reiser Andrew og Liz Wight til farvannet i sør- Australia der denne type hai svømmer rundt. De bruker en spesialbygd mobil haihule for å kunne komme så tett opp til haien som mulig, og som en del av miljøet der haien lever håper de å finne ut av hva som driver den til å drepe ustanselig.

Om serien
Dokumentarserien om forskerskipet Quest og deres mannskap tar oss med langt inn i det dypeste av uopplevde dyp, og gir oss bemerkelsesverdige scener som aldri tidligere har blitt vist på film. Opplevelsene er alt fra eksplosjonen av farger i Great Barrier Reef i Australia, til majestetisk sjølandskap i Alaskas isbreer.
Fartøyet Quest tar seerne med fra den ene enden av verden til det andre, hele tiden på jakt etter å avsløre nye mysterier havet kan by på.
NRK2 torsdag kl 20.40

Produsert av Quest Australian Productions L.L.C. & Osford Film productions Ltd.
Av Andrew og Liz Wight
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18