Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 17. mars 2006 kl 18.00 Kalle og Molo

Nærsyn på fjernsyn

Kalle (Bernhard Ramstad) og Molo (Hanne Dahle) er blitt gode venner, selv om Molo noen ganger er oppgitt over kameraten sin. (Foto: Paal Ritter Schjerven)
Kalle (Bernhard Ramstad) og Molo (Hanne Dahle) er blitt gode venner, selv om Molo noen ganger er oppgitt over kameraten sin. (Foto: Paal Ritter Schjerven)
Molo har aldri sett på tv, og overraskelsen blir derfor stor da han slår på fjernsynet en morgen. Han tror nemlig at lyden og bildet er noe som foregår i stua.

Kalle prøver å forklare at menneskene på skjermen ikke er i stua, men det går ikke Molo med på. Han kan jo se og høre dem, de er bare litt små!

Molo går en tur ut, og det tar ikke lang tid før han forviller seg inn på NRK. Her forstyrrer han nyhetssendingen, roter rundt på rekvisittlageret og ender opp hos "Guru" med programleder Jonna Støme. Han viser Molo hvordan det egentlig henger sammen.

Om Kalle og Molo
Vi ble kjent med Kalle og Molo allerede i 2004, og nå er de tilbake igjen på NRK fredager med nye episoder.

Kalle er en gammel mann som har meldt seg ut av samfunnet, og som ikke vil ha noe med folk og bykaos å gjøre. Nebbedyret Molo derimot er interessert i hvordan menneskene lever, og overtaler Kalle til å bli med på litt av hvert.

Innkjøpt serie i 12 deler for småbarn
Produsert av: Monster AS
Manus/regi: Paal Ritter Schjerven
Prosjektleder NRK: Torunn Calmeyer Ringen
Med: Bernhard Ramstad (Kalle) og Hanne Dahle (Molo).
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf. 23 04 86 96/99 53 92 52