Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 30. november 2000 kl 22.30 U

U


NRK1 torsdag 30. november kl 22.30
U (1:5)
Premiere!

Aggie spiller klespoker

Aggie tror hun har skutt gullfuglen når hun får tilbud om 30 000 kroner og en tur til New York for å kjøpe kunst til et galleri. I stedet viser det seg at hun treffer en utrolig frekk og vemmelig fyr. Aggie bestemmer seg for å hevne seg på den frekke fyren og havner i duell i form av klespoker.

Dette er en av historiene i kveldens utgave av U, der vi følger livene til de fire programlederne Håvard, Åse, Rune og Aggie.

Aggies programlederkolleger sliter med sine egne problemer: Rune føler seg ikke helt i form og oppsøker legen. Det viser seg imidlertid at hans faste, kvinnelige lege gjennom hele fjoråret har sluttet og er erstattet av en dynamisk ung mann. Dette skaper store problemer for Rune.

Håvard tar et oppgjør med kjæresten Anne fordi han mener hun lar kroppen sin forfalle.

Åse, som er ny programleder denne sesongen, har problemer i samboerforholdet sitt. Kjæresten hennes er nemlig ikke det spor sjalu. Dette opplever Åse som et problem.

Om dramaproduksjonen i U
U satser for tiden på dramaproduksjon. Filmene som vises i dette programmet, er 100 prosent fiksjon, skrevet og regissert av fire unge regissører. Gjennom en periode på to år produserer redaksjonen i alt 110 korte filmer med de fire programlederne Håvard Lilleheie (24), Åse Mørk (25), Aggie Peterson (25) og Rune Hagerup (21) i hovedrollene. I tillegg debuterer til sammen om lag 200 unge talenter foran kamera i ulike roller.

U lager drama på en annerledes måte. Med hjelp av dv-kamera og små team har redaksjonen funnet sin egen fortellerstil for korte dramafortellinger.

NRK1 torsdag kl 22.30

Egenprodusert opplysningsprogram fra U- redaksjonen
Programledere: Åse Mørk (ase.mork@nrk.no), Håvard Lilleheie (havard.lilleheie@nrk.no), Aggie Peterson (aggie.peterson@nrk.no) og Rune Hagerup (rune.hagerup@nrk.no).
Prosjektleder: Marius Hoel (marius.hoel@nrk.no), tlf 23 04 53 46.
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)

Bilde
Aggie spiller klespoker for å hevne seg på en sleip fyr. (Foto: Nina Ruud)