Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 1. september 2006 kl 19.55 Beat for beat

Sangglade søsken i duell

Tvillingsøstrene Hildegunn og Ingelin Garnes Reigstad. Foto: Erik Dyrhaug.
Tvillingsøstrene Hildegunn og Ingelin Garnes Reigstad. Foto: Erik Dyrhaug.
Først ut i høstens runde med Beat for beat er DDE-vokalisten Bjarne Brøndbo og lillebroren Thomas. På det motsatte laget finner vi tvillingene Hildegunn og Ingelin Garnes Reigstad.

Det er en kjent og kjær person som har fått æren av å åpne høstsesongen til Beat for beat denne gangen. Bjarne Brøndbo har vært vokalist og frontfigur i den norske rockegruppa DDE siden starten i 1992, og er en meget populær artist. I kveld dukker han opp hos Ivar Dyrhaug i tospann med lillebroren Thomas.

Thomas er ikke medlem av DDE, men omtales gjerne som siste skudd på popstammen i Namsos. Med låta "Du sa æ va en drøm" har førskolelæreren Thomas truffet det norske folk midt i hjertet, og tronet en periode øverst på Norsktoppen.

Korjenter
Tvillingjentene Ingelin og Hildegunn Garnes Reigstad har vært faste korister i Rune Larsens musikkprogram Absolutt Norsk i to sesonger. Jentene har også sunget i Oslo Gospel Choir, hatt sporadiske samarbeid med Sigvart Dagsland, og bidratt som korister på en drøss forskjellige plateinnspillinger.

I fjor sommer spilte de inn en barneplate, "Jordbærhagen", med tekster av bestemoren deres, Haldis Reigstad. For tiden er jentene opptatt med en ny plate som de håper å gi ut i høst.

Hildegunn og Ingelin tar i tillegg konsertoppdrag og er å se på ulike tilstelninger rundt om i landet. Begge to har en forkjærlighet for enkel, lavmælt og upretensiøs musikk og sverger aller helst til artisten Sting.

Egenprodusert musikkprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80 marianne.vinje2@nrk.no


LENKER
  • Les mer