Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 9. juli 1999 kl 20.15 Alle borte

Alle borte (ttv)


NRK1 fredag 9. juli kl 20.15
Alle borte (6:6)

Siste sommerkveld med Irene

I kveld er det siste mulighet for det norsk folk til å være flue på veggen hos Iren Reppen. Seks fredager har hun invitert gjester og seere til en veranda som liksom er hjemme hos henne selv - til tross for at den absolutt befinner seg på TV.
Reppens venn og kollega Bjarte Hjelmeland debuterer som sanger i \"Alle borte\" i kveld. Han er nesegrus beundrer av Erik Bye, og fremfører derfor \"Vårherres klinkekuler\" i Reppens hammock.
Rockeduoen \"Thinkerbell\" stikker også - helt overraskende - innom hos Iren. De skal framføre to låter fra deres nye CD som kom i april, og Iren lover stemningsfull og utrolig vakker musikk - både akustisk, og i form av musikkvideo.

Tromsø er Per Bronkens fødeby
Regissør Per Bronken har også lagt turen innom sin fødeby Tromsø. Han er kanskje mest kjent for uttallige fjernsynsteater på NRK, men er også mannen bak den populære TV-serien \"Benoni og Rosa\" fra 70-tallet, basert på Knut Hamsuns romaner.
Det ikke så mange vet er at Bronken har mange utgitte diktsamlinger bak seg, og han kommer til å lese fra en av dem. Det blir dessuten vanskelig å komme utenom hans sterke lidenskap for nekrologer i samtalen...

Arne Nøst er også gjest i kveld
Også multikunstneren Arne Nøst er med i det gode selskap denne fredagskvelden. Han er tegner, i Dagbladet, illustratør og scenograf. Han er i tillegg en habil saksofonist, og det beviser han ved å kompe Thinkerbell på melodien \"New\" i programmet. Og scenografen i ham klarer ikke å la være å ommøblere stua hos Reppen når han først er i sving.
Med dette siste programmet i serien takker Iren Reppen for seg, og ønsker alle en forløsende sommer og et deilig liv.

NRK1 fredag kl 20.15

Bilde (via Scanpix/Internett)
Iren Reppen stenger nå døre til sin veranda for denne gang.

Egenprodusert underholdning fra NRK Troms i seks deler
Prosjektleder; Elin Østraat (elin.ostraat@nrk.no)
Ved : Kåre Sørensen
Programleder: Iren Reppen
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53