Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 17. september 2005 kl 20.25 Den store klassefesten

"Klassestyreren" tilbake

Dan Børge Akerø flankert av Åsleik Engmark og Hilde Lyrån. (Foto: Anne Liv Ekroll)
Dan Børge Akerø flankert av Åsleik Engmark og Hilde Lyrån. (Foto: Anne Liv Ekroll)
Lørdagskveldens ukronede konge, Dan Børge Akerø, har fått med seg Hilde Lyrån og Åsleik Engmark til høstens første klassefest. Komikerduoen finner på mange sprell, blant annet overrasker Engmark da han tar frem en firbent venn under sending.

Hilde Lyrån gikk ut fra Kristelig gymnas og Åsleik Engmark fra Grefsen skole i 1984. Hilde er en sprek og stilig dame i dag – og skal vi tro klassekameratene, var hun ganske stilig og pyntesyk i gymnastiden også.

Begge kveldens gjester er kjente revyartister og komikere. I programmet snakker de om karrierene sine, og vi får se glimt fra revyscenen. To av Hildes beundrere og kolleger, Sven Nordin og Lisa Stokke, dukker overraskende opp. Begge to skryter av hvor flott det er å jobbe med henne.

Åsleik Engmark har med seg en skjønn, firbent venn som han er veldig glad i. Denne hunden kan gjøre mange triks og bedårer alle rundt seg.

Nytt innslag
I denne runden av "Klassefesten" har man ikke bare et husorkester – men også "hussangere". Jorun Erdal og Odd René Andersen får stemningen i taket med sanger fra skoletiden til ukens to gjester. I kveld synger de "Living in America" og "The Heat Is On".

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Dan Børge Akerø
Prosjektleder: Eva Marie Gransæter
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, tlf 23 04 98 41/90 95 53 64