Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 20. mars 2004 kl 18.30 Johnny og Johanna

Forsøk på forsoning

Johnny (Nikolai Djupesland) har blitt klassens helt. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Johnny (Nikolai Djupesland) har blitt klassens helt. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Johnny overrasket alle da han vant slåsskampen mot Konrad, og nå er det plutselig han som er klassens helt. Konrad forsøker å bli venner med Johnny, og Johanna prøver fortsatt å bli bedre kjent med ham. Begge bruker utradisjonelle metoder, men ingen av dem faller i smak hos Johnny.

Johanna har montert et web-kamera på rommet til Johnny, og fnisende holder hun og venninnen Reka stebroren under oppsyn. Samtidig forsøker Konrad å kjøpe Johnnys vennskap - bokstavelig talt - for å få tilbake sin status på skolen.

I tillegg har Johannas storesøster Katrine kommet tilbake, og hun liker ikke at Johnny har overtatt hennes gamle rom.

Om serien
"Johnny og Johanna" er en ny dramaserie for unge i tolv deler, produsert av Barne- og ungdomsavdelingen i NRK. Serien tar oss med inn i den nye familien til Johnny og Johanna.

Johanna blir glad og tror hun får en storebror da Johnny og farens hans Eddie flytter inn hos henne og moren Line. Men Johnny er ikke like begeistret, og det blir ikke bedre da han havner i den beryktede B-klassen på den nye barneskolen.

Nikolai Djupesland som spiller Johnny, er et nytt fjes på skjermen, mens Maiken Kolle Riskild (Johanna) allerede har lang erfaring som barnespøkelset i Barne-tvserien "Uhu!". I rollen som Johannas mor Line finner vi Ines Prange, mens Stig Henrik Hoff spiller Eddie, Johnnys far. Prosjektleder Birgitte Iuel har blant annet tidligere jobbet med NRKs populære julekalender "Jul på Månetoppen".

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom
Prosjektleder: Birgitte Iuel
I rollene: Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Maiken Kolle Riskild, Nikolai Djupesland, Svein Roger Karlsen, Ole-Jørgen Nilsen, Gisken Armand, Annette Roth, Anette Waaler, Mikkel D. Nygaard
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252