Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 15. desember 2009 kl 21.10 Izü-tv

Gay og gledelig ....jul

Programleder Elle Gaup skal
Programleder Elle Gaup skal "forsame" Bård Føsker som tilfeldigvis kom forbi på Gayday på Tusenfryd. (Foto: NRK)
Sesongens siste Izü-tv foregår på Tusenfryd ved Oslo. En tilfeldig forbipasserende, Bård Føsker, er kveldens gjest, og selvfølgelig er han homofil, for det er nemlig Gayday på Tusenfryd.

Elle får en litt uhyggelig oppgave av Bård. Utførelsen av denne oppgaven ser vi på skjult kamera. Bård skal også bli "forsamet, og må opptre på ízü-scenen.

Tøffe Elle
Elle liker karuseller, men hva skjer når hun må balansere på en line, uten noe å støtte seg til? Er hun like tøff da? Se kveldens hástalus!

Ole Máhtte og Nils-Dánel serverer oss som vanlig en filmkonkurranse som gir deg en fin mulighet til å vinne fine ízü-premier. Kveldens film er veldig kjent, så her må du følge med.

Musikkvideoen i kveld handler om jul, selvfølgelig, og vi garanterer at ved å se på kveldens episode av Izü-tv øker du julestemninga hjemme hos deg.

Om serien
Elle Gaup er ny programleder i Izü-tv som er pusset kraftig opp siden forrige runde. I tillegg til musikkvideoer, filmkonkurranser og sketsjer, er det gjort opptak over hele landet på Izüs bærbare scene.

Kjente fjes og egenkomponert musikk.
Musikken er laget av den kjente samiske artisten rOlfFa som egentlig heter Rolf Morten Amundsen. Ronald Pulk som har laget sketsjene, er kjent fra både radio og tv. Ole Mahtte H. Gaup fra den samiske rapgruppen Duolva Duottar og Nils Danel Yaovi lager en filmkonkurranse til hvert program der de parodierer filmer.

Hástalus
Ikke nok med det, Izüs fotograf Vanja Ulfsnes sørger for at Elle må gjennom mange tøffe utfordringer i den faste spalten Hástalus. Du kan like godt lære deg det samiske ordet for "utfordring": H-Á-S-T-A-L-U-S. Ja, akkurat som i TV2’s Senkveld må programleder-Elle vise at hun er en tøffing. Kan hun gå på line, stå på vannski og tør hun å sove i et spøkelseshus?

Egenproduksjon, Samiradio, 2009
Prosjektleder: Vanja Ulfsnes 93489273
Pressekontakt: Sidsel Mundal 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no