Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 24. februar 1999 kl 16.00 Dream Team

Dream Team (t)

NRK1 onsdag 24. februar kl 16.00
Dream team (6:64)

Conor i trøbbel

Conor (Michael Legge) savner sitt hjemland Irland og finner seg ikke til rette. Tenker han fortsatt på å reise hjem?
Conor har problemer med å bli godtatt av klubben inklusive treneren Frank (John Salthouse). Han føler seg enda mer utenfor da det blir bestemt at han må gjennom en kvalifisering for å fortsette på laget. Vil han klare det?
Dean (Darren Morfitt) prøver nå å unngå Georgina (Clemency Burton-Hill) som han har innledet et forhold til bak ryggen på kjæresten Lucy (Kate Farrah). Men hun har absolutt ikke tenkt å slippe ham så lett.

Om serien
SKY1 satset stort på Dream Team. Og suksessen lot ikke vente på seg. Det var drømmetall på ratingstatistikken og seermasser fra 15 år og opp til 45. Det beste med serien er at den er så realistisk. Spillerne, som primært er unge, talentfulle skuespillere, ble drillet av profesjonelle fotballspillere flere måneder før innspillingen startet. Ron Atkinson, mangeårig fotballmanager med stjernestatus i England spiller seg selv i rollen som klubbens manager. Når skuespillerne var på audition, var det fotballferdighetene seriens produsenter var ute etter å avdekke - ikke bare skuespillertalentene.

NRK1 onsdag kl 16.00
Tidligere sendt NRK2 15.9.98

Britisk dramaserie
Produsent: SKY 1 - 1997
I rollene: Darren Morfitt, Daymon Britton, Michael Price, Clinton Kenyon, Michael Legge, Kate Farrah, John Salthouse, Clemency Burton-Hill, Ron Atkinson, John Hollins

Dennis de Visscher - innkjøpsavd. NRK - 23 04 91 16

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56