Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 20. mars 2003 kl 15.05 Etter skoletid

The Tribe i studio

Meryl Cassie som Ebony og Daniel James som Zoot er blant skuespillerne som dukker opp i
Meryl Cassie som Ebony og Daniel James som Zoot er blant skuespillerne som dukker opp i "Etter skoletid". (Foto: Cumulus Distribution Ltd.)
"Etter skoletid" får besøk i studio av seks skuespillere fra "The Tribe". Amber, Ebony, Trudy, Zoot, Jack og Jay skal chatte med seerne fra kl 17.00, og to heldige vinnere av hver sin "The Tribe"-konkurranse får møte dem i studio.

De kjente fjesene fra serien kommer til Norge dagen før, og blir å finne i Spikersuppa i Oslo mellom kl 19.00 og 20.00 onsdag 19. mars for å stå på skøyter og møte publikum. Her blir det en skikkelig "Tribe-fest", med sminke og konkurranser der man kan vinne ulike "The Tribe"-effekter.

Siden i høst har "Etter skoletid" sendt "The Tribe", en serie fra New Zealand som har gjort stor suksess i blant annet Tyskland og Finland. Serien, som kun har barn under 18 år i rollene, tar utgangspunkt i at et dødelig virus har utryddet hele den voksne befolkningen fra Jorden. De unge gjenlevende organiserer seg i ulike stammer for å kjempe for mat og overlevelse. Samfunnet må bygges opp fra grunnen igjen, og ungdommene må ta valg og sette grenser. Serien er solgt til 40 land.

Egenprodusert og direktesendt ungdomsshow
Programledere: Tormod Gjersvold, Birgitte Solberg og Monica Ifejilika
Prosjektleder: Rita Sarnes, tlf: 23 04 72 79
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf: 23 04 86 96LENKER
  • Hjemmeside