Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 18. august 2011 kl 22.00 En solskinnshistorie

Gambling, humor og familiekjærlighet


I kveld starter NRK 1 en tredelt dramaserie fra BBC som er en bittersøt historie om tre generasjoner Crosby. Bob (Bing) Crosby er en mann med humoristisk sans og et optimistisk sinn, men han klarer ikke å si nei til gambling.

Bing har vært fasinert av gambling siden han var barn. Bernadette var hans barndomskjæreste, og til tross for Bings avhengighet har de blitt et par. Sammen har de sønnen Joe.

Familien består også av Bings far George, som har et spesielt og nært forhold til sitt åtte år gamle barnebarn. Bing blir stadig mer avhengig av gamblingen, og det eneste han har igjen å tape i livet er familien.

Første episode
Den kjærlige familiefaren Bing har ett eneste negativt karaktertrekk, nemlig hans forkjærlighet for gambling. Bernadette, hans barndomskjæreste og mor til hans sønn Joe, elsker Bing som hun har kjent hele livet. Men selv om Bernadette kan bli rasende på gamblingen hans, tilgir hun ham alltid.

George vet at han har et spesielt bånd til sitt barnebarn Joe, og selv om Joe er for ung til å forstå det, føler han det sterkt.

Bings gambling utvikler seg til noe mer seriøst enn ett og annet tilfeldige spill. Han tar stadig høyere risiko og det er ikke lenger kun noen få pund som står på spill – potensielt er det alt.

Britisk drama i tre deler.
Originaltittel: Sunshine (2008)
Med Steve Coogan, Bernard Hill, Lisa Millett m.fl
Pressekontakt: Irene Elisabeth Rossland, irene.elisabeth.rossland@nrk.no.
Tlf: 98820309
TV-seere bes kontakte Publikumsservice tlf 815 65 900 info@nrk.no