Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 1. oktober 2004 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

En datter i fanget

Politiagent Church (Peter Phelps) får en datter. (Foto: Beyond Distr.)
Politiagent Church (Peter Phelps) får en datter. (Foto: Beyond Distr.)
Libby heter hun og hevder hun er hans datter. Ikke akkurat vanlig kost for Peter Church. Selv ikke når du er politiagent.

Jenta som dukker opp på jobben hos Church, er 16 år gammel. Libby har et skjult handikap og i tillegg et sjeldent talent. Til å begynne med vet ikke Church om noen av delene, men får etter hvert vite at hun er døv og en mester i å lese på munnen.

Libby mot Hunter
Barry Hunter, en velkjent kriminell i Melbournes underverden, blir avlyttet. Men Hunter er en smarting og bruker en elektronisk støysender til å utmanøvrere politiets avlyttingsutstyrt. Da er det sjefen for spaningsavdelingen, Harris, kommer på hva Church har fortalt om Libby.

Kanskje kan hennes spesielle talent brukes mot Hunter?

Om serien
Den australske serien "Politiagentene" (Stingers), er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

Vi følger en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Sterke menn og kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv, dypt plantet i det kriminelle miljøet. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne. Den nye politiagenten heter Christina (Chris) Dichiera og gruppens nye sjef Luke Harris (Gary Sweet) begynner å bli varm i trøya.

Australsk kriminalserie (2003)
Originaltittel: Stingers (sesong 7)
Kveldens episode: Heartbeat
Produsert av: Beyond Simson old War Le Mesurier
Med: Med Peter Phelps, Gary Sweet, Kate Kendall, Jacinta Stapleton og Daniel Frederiksen
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57LENKER
  • Les mer