Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 13. mai 2002 kl 22.45 På nett

Fortvilelse og glede

Yvonne inviterer Will hjem på middag. (Foto: BBC Worldwide)
Yvonne inviterer Will hjem på middag. (Foto: BBC Worldwide)
Sophie skal spise lunsj med Ren, men idet de skal gå fra kontoret, buser Sacha ut med at lesbiske Sophie har baktanker med møtet. Ren snur ryggen til og går, og Sophie er fortvilet. Yvonne flørter med Will.

Sophie får en ny sjanse når hun møter Ren igjen på et galleri. De har tydelig en dragning mot hverandre, men da Sophie prøver seg, trekker Ren seg unna. Nok en gang er Sophie frustrert.

Yvonne tror at Will flørter med henne på kontoret, og hun bestemmer seg for å invitere ham på middag om kvelden. Will er eneste gjest, og for å roe nervene, drikker han litt for mye vin. Han blir etter hvert løsmunnet, og forteller om sitt forhold til sin kone, noe som gir Yvonne mot til å gjøre tilnærmelser.

Brandon manner seg opp til å invitere Kumari ut igjen, og til hans overraskelse og glede sier hun ja.

Om ”På nett”
I ”På nett” (”Attachments”) møter vi en broket forsamling talenter som med et utrettelig pågangsmot arbeider mot samme mål, nemlig å gjøre Seethru til et oppegående internett-selskap med musikknyheter, anmeldelser og sladder som spesialiteter. Firmaet er avhengig av investorer, og kampen om penger og anerkjennelse er hard. Sentralt i personenes liv står kjærlighet, sex og intriger på kontoret.

Egen nettside
I tilknytning til serien er det opprettet en nettside som reflekterer dramaets viderverdigheter fra episode til episode. Det er de fiktive karakterene som ”på liksom” oppdaterer siden. Her legges det fra uke til uke ut nye artikler som det refereres til i de enkelte episodene, man kan laste ned enkelte MP3-filer fra bandene som spiller i serien, og de fiktive karakterene har sine egne epost-adresser. Gå inn på adressen www.seethru.nrk.no og se selv!

Personene i Seethru
Mike (Justin Pierre)
Luce (Claudia Harrison)
Fran (Poppy Miller)
Brandon (Iddo Goldberg)
Reece (William Beck).
Zoë (Romola Garai)
Jake (David Walliams)
Sophie (Amanda Ryan)
Yvonne (Sally Rogers)
Pat Deely (Karl Shiels)
Ren (Christine Entwisle)

Britisk dramaserie
Originaltittel: attachments (Series 2)
Produsert av World Productions for BBC Two
Produsent: Tony Garnett
Regi: Tony Smith, Kenny Glenaan, Julian Holmes, Susanna White
I rollene bl.a. Justin Pierre, Claudia Harrison, Iddo Goldberg, William Beck, David Walliams, Amanda Ryan, Sally Rogers, Poppy Miller, Romola Garia, Karl Shiels, Christine Entwisle
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf. 23 04 72 36


Bilde:
Yvonne inviterer Will hjem på middag. (Foto: BBC Worldwide)


LENKER
  • Mer om serien 
  • www.seethru.nrk.no