Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 19. mars 2011 kl 20.55 Litt av et liv

Nadia møter Lars Monsen


Som niåring sov han for første gang alene under åpen himmel. 37 år gammel var han den første til å krysse Canada på tvers. Han snakker engelsk med bjørner og føler seg selv som et dyr ute i naturen. Norges største villmann Lars Monsen har vist oss at alt er mulig. I kveld møter vi ham i " Litt av et liv".

Programleder Nadia Hasnaoui utga seg for å være journalist med skjult kamera på slep for å invitere Lars Monsen til "Litt av et liv". Vi får blant annet se hvordan Monsen reagerer når hun vil fotografere ham sammen med utstoppede dyr.

"Litt av et liv"-redaksjonen har samlet mange av Lars Monsens nærmeste. Vi får møte kjæresten Trine Rein, vennen Bjørn Dæhlie, Lars sine brødre Jan og Per Yngve Monsen og hans beste turkamerat Trond Strømdahl.

Om serien
I løpet av åtte lørdagskvelder får vi oppleve store øyeblikk i livet og karrieren til de åtte gjestene som har blitt viet hvert sitt program i denne serien. Gjestene er Linn Skåber, Petter Stordalen, Lars Monsen, Alex Rosén, Lene Nystrøm, Hans-Wilhelm Steinfeld, Mona Halvorsen og Harald Zwart.

Vi møter også viktige personer i deres liv, både familie, venner og kolleger. Det blir gode historier, rørende møter og morsomme tilbakeblikk. Det blir også overraskende innslag. Blant annet inviterer Nadia gjestene til studio ved å lure dem med skjult kamera. I tillegg blir det både taler og musikk.


NRK Underholdning 2011
Programleder: Nadia Hasnaoui
Pressekontakt: Karoline Berg, tlf 23 04 20 33/901 08 954
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900