Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 7. april 2011 kl 20.15 Nummer 1

En jente ut


Med Annichen ute er det nå to jenter og syv gutter igjen på Helgelandsmoen. Nominasjonene og hjemsendingen av deltakere begynner å sette sitt preg på gruppa. Konkurranseinstinktet er til å ta og føle på.

Noen har et større konkurranseinstinkt enn andre, og mye energi brukes på å bebreide seg selv når man ikke lykkes på banen. Trener Stig Inge Bjørnebye tar derfor en alvorsprat med en av deltakerne i et håp om å flytte fokus og heller bruke energien mer konstruktivt.

Hurtighet viktig
For en keeper er også hurtighet viktig, og deltakerne skal nå gjennom en løpetest. Hvor raske er de? Det får vi svar på når sprinteren Ezinne Okparaebo kommer for å lære dem løpeteknikk. Økten med Ezinne avsluttes med sprintkonkurranse der deltakerne løper 60 meter.

Om serien
40 av landets største keepertalenter er blitt til åtte gutter og tre jenter mellom 15 og 17 år. I ukene fremover skal de bo, trene og konkurrere på Helgelandsmoen. De skal kjempe om å bli kåret til Norges største keepertalent, og bare én kan vinne. Premien er et treningsopphold hos en av verdens mest berømte fotballklubber – FC Liverpool.

Frode Grodås og Stig Inge Bjørnebye er trenere og har ansvaret for det sportslige opplegget. Deltakerne må gjennom flere treninger hver, i tillegg til å bli satt på harde utfordringer. Hvor lenge hver deltaker får være med i konkurransen, avhenger av talent, oppførsel og innsats. En etter en vil deltakerne bli eliminert og til slutt vil det stå igjen en vinner – nemlig Norges største keepertalent!

Norsk underholdningsserie i 10 deler (2010)
Programleder: Harald Thingnes
Produsert av: Eyeworks Dinamo for NRK
Prosjektleder NRK: Barbara Jahn
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf 23 04 41 01/ 975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900