Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 1. juli 2004 kl 17.15 Eldrebølgen

For full musikk

Biggen går en spennende uke i møte. (Foto: Annelise Jackbo)
Biggen går en spennende uke i møte. (Foto: Annelise Jackbo)
Biggen og Randi drar til Lyngen for å underholde på et eldretreff. Det blir en stor suksess. Biggen går også og gleder seg til en spesiell hendelse neste uke.

Biggen slår på tråden til sin nyfunne bror for å invitere ham og kona til premieren i Tromsø. Da Per takker ja, går det opp for Biggen at han kommer til å få møte broren sin allerede om en uke.

Biggen og Randi tar turen inn til Lyngen for å underholde på et eldretreff. Litt senere forflytter de seg til kroa på Lyngseidet der de fortsetter å underholde med sang og dans.

Thor har ennå ikke klart å stumpe sigarettene, men i dag demonstrerer han for Ivar hvordan han klarer å gå opp alle trappene uten stopp.

Om serien
Tirsdager, onsdager, torsdager og lørdager fram til sommeren blir det gjensyn med med våre venner i Eldrebølgen. De er til sammen 12 personer i alderen 62-74 år (i 2003). Alle har store ressurser. Og alle har en drøm de vil realisere.

Personene skal leve sammen i 10 uker på Solhov folkehøgskole, og må bli enige seg imellom om hvordan de skal organisere samlivet i denne perioden. Deres oppgave er å sette opp en teater/revy/cabaret-forestilling hvor de bestemmer alt selv. De skal sy kostymer, skrive manus, spille musikken og ha regien. Hele tiden følges de av NRK.

Programmene presenteres av Sven Nordin, som også er deltakernes teaterfaglige rådgiver. Og i løpet av tiden de tilbringer på Solhov Folkehøgskole, får de også besøk av flere andre norske komikere, skuespillere og gode hjelpere som seerne får møte i løpet av serien.

Da serien ble sendt første gang på NRK1 i fjor, fulgte gjennomsnittlig over 750 000 seere "Biggen", "Kri", Eva og resten av gjengen.

NRK Underholdning
Egenprodusert underholdningsserie i samarbeid med Dinamo Story
Programleder: Sven Nordin
Prosjektleder: Morten Johansen
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36/95 70 11 47


LENKER
  • www.nrk.no/eldrebolgen