Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 6. oktober 2002 kl 17.30 Styrk live

Direkte og interaktivt om livssyn

Styrk Fjærtoft Trondsen er direkte på lufta med livssynsprogram hver søndag på NRK1 og chatting på NRK2. (Foto: NRK)
Styrk Fjærtoft Trondsen er direkte på lufta med livssynsprogram hver søndag på NRK1 og chatting på NRK2. (Foto: NRK)
Hver søndag kl 17.30 er Styrk Fjærtoft Trondsen på lufta fra Myrens verksted på Grünerløkka i Oslo med studio fullt av publikum og spesialinviterte gjester. Det er gjester med personlige opplevelser og historier på hjertet, som har med deres livssyn å gjøre. De er ikke der for å debattere, men for å formidle erfaringer og følelser.

Hvert program har et tema, og i det første programmet dreier det seg om ”Samliv på tvers av tro”. Stemmer det at ”like barn leker best”, eller er kjærligheten sterkere enn troen? Vi møter blant andre en muslimsk kvinne fra Iran som lever her i Norge, og er gift med en norsk katolikk.

Interaktivt
Publikum er aktivt med og stiller spørsmål og kommenterer utfra sine egne opplevelser. Samtidig med de halvtimes sendingene på NRK1 vil det være et chatteprogram på NRK2. Der kan seerne og andre komme med synspunkter og spørsmål til programlederen, til gjestene eller bare til de andre som følger programmet på NRK2. Livssynschatten på NRK2 vil starte en halvtime i forkant av ”STYRK live”, og fortsette i etterkant. Og der vil Styrk fortsatt være på direkten fra studio, men nå bare til chatterne og seerne på NRK2.

Styrk
Programlederen Styrk Fjærtoft Trondsen er 33 år gammel, og har lang fartstid i NRK. På slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet var han ansatt i Ungdomsredaksjonen i NRK fjernsynet, hvor han ledet programmer som ”V.V.P” og ”Diskuteket”. Styrk var også programleder da ”Norge rundt” feiret sitt 20-års jubileum i 1996. Siden 1991 har Styrk Fjærtoft Trondsen vært ansatt i NRK Telemark som programleder i radio og fjernsyn, produsent og vaktsjef. For tiden er han prosjektleder for regionoppbygging av religiøse programmer i Vestfold, Buskerud og Telemark – og så jobber han hver søndag med ”STYRK live” fram til jul og vel så det.

Egenprodusert talkshow fra Østlandssendingen
Programleder Styrk Fjærtoft Trondsen
Prosjektleder Marion Klaseie
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83