Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 1. november 2012 kl 00.40 Solgt!

Luksus i fjellheimen


Salget av luksushytter i fjellet går tregt. "Solgt!" reiser i kveld til populære Hafjell for å sjekke ut prisnivået på luksushytter.

Selv om det er økende aktivitet i fjellet, så viser det seg at hyttesalget de siste årene har gått roligere. Ukens meglere må bryne seg på dyre hytter og leiligheter som ser ut til å slite mest. Klarer de denne ukens utfordringer?

Toppleilighet ved gågata
Men det er ikke bare hytte meglerne får bryne seg på. De blir også tatt med til OL-byen Lillehammer. Her får de i oppgave å tippe prisen på en sjarmerende toppleilighet et lite steinkast fra den populære gågata i Lillehammer. I tillegg ser de nærmere på et arkitektegnet hus med flott utsikt til Lysgårdsbakken og utover Mjøsa.

Trondheim mot Fredrikstad
Til å tippe pris ved inngangsporten til Gudbrandsdalen har programleder Frode Søreide tatt med seg to meglere fra Trondheim. De konkurrerer mot to meglere fra Fredrikstad. Spørsmålet er hvem som er best å tippe boligpriser på fremmed grunn.

Om serien
Representanter fra to meglerhus blir røsket opp fra sine vante territorier og sluppet ned i et ukjent marked, et helt annet sted i landet.

I kjent stil skal de konkurrere om å gjette pris på tre ulike boliger. Meglerne vet ikke hvor de skal og får ingen hjelpemidler. Salgsprisen er hemmelig. Hvilket lag tipper riktigst? Det står om ære eller vanære!

Egenproduksjon, NRK 2011
Programleder: Frode Søreide.
Presseansvarlig: Aesha Ullah, tlf: 23 04 93 75/414 14 653.
TV-seere kan henvende seg til: Publikumsservice, tlf: 815 65 900.