Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 3. desember 2005 kl 19.55 Hvilket liv!

Når stjerner viser tenner…

Hvilket liv: Roger (Keiron Self) er i fyr og flamme over å ha fått en berømt pasient, men Ben (Robert Lindsay) kan styre sin begeistring (Foto: BBC)
Hvilket liv: Roger (Keiron Self) er i fyr og flamme over å ha fått en berømt pasient, men Ben (Robert Lindsay) kan styre sin begeistring (Foto: BBC)
En kjendis dukker opp på tannlegekontoret, og Roger er i hundre over det celebre besøket. Ben kan derimot styre sin begeistring over skuespillere, og særlig over dette eksemplaret av arten som dessuten har dårlig ånde. Susan vil gjerne gjøre karriere – men med hva?

Skuespilleren heter Colin Judd, og Roger kommer inn til Ben med blottet bryst for å få autografen til berømtheten nettopp der. Til Bens overraskelse vil Colin komme tilbake i tannlegestolen flere ganger.

Den geskjeftige sønnen Michael har leid ut toalettet hjemme til et filmteam som jobber i nabolaget. Abi klager over at det er en fremmed mann på badet, men Michael påstår at det bare er Ben. Michael blir begeistret når Ben kommer hjem fra jobben og forteller om den berømte pasienten.

Etter at Ben må holde seg hjemme med ryggproblemer, overtar Roger Bens pasienter inkludert Colin Judd. Roger oppsøker Ben og forteller at han spiste lunsj med Colin Judd og satt ved samme bord som Jude Law – som også ville ha Roger til å se over tennene sine. Kevin Spacey kom også innom her om dagen. Ben bestemmer seg for å gå på jobben, koste hva det koste vil…

Om serien
Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like moro som å trekke ut tenner på folk. Med en rappkjeftet og temperamentsfull kone, Susan, og tenåringene Nick og Janey, samt "attpåklatten" Michael, står prøvelsene i kø hjemme hos Harpers.

I serie 5 har Nick flyttet hjemmefra, og Janey har flyttet hjem igjen med den lille sønnen Kenzo. Michael og Abi, en slektning av Ben, bor også hjemme. Bens kollega, Roger, har et godt øye til Abi.

Britisk komiserie (2004)
Produsert av BBC
Originaltittel: "My Family", serie 5
Episodetittel: "Dentist to the Stars"
Med Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Daniela Denby-Ashe (Janey), Gabriel Thomson (Michael), Keiron Self (Roger), Siobhan Hayes (Abi) og Peter Capaldi (Colin Judd)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78