Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 16. september 2006 kl 21.15 Med hjartet på rette staden

Eldre-ran i Aidensfield

Politikonstabel Rob Walker (Jonathan Kerrigan) må forhindre en ransbølge mot eldre. (Foto: Granada International)
Politikonstabel Rob Walker (Jonathan Kerrigan) må forhindre en ransbølge mot eldre. (Foto: Granada International)
En utspekulert bedrager utgir seg for å være fra de kommunale myndighetene. Hans spesialitet er å lette eldre mennesker for kontanter.

Politikonstabel Rob Walker får en ubehagelig påminnelse fra fortiden da han begynner å etterforske ransbølgen mot eldre mennesker i Aidensfield. I forbindelse med etterforskningen blir han utsatt for ildspåsettelse av boligen.

Rob mener han har et godt tak på saken. Hans overordnede ser annerledes på det. De tar nå ingen flere sjanser og overlater etterforskningen til hovedkvarteret. Men Rob gir seg ikke. Han går videre på egenhånd.

Utro Matt
Doktor Helen Trent har satt sitt håp til et nytt liv på landet for seg og mannen, Matt. Men nå må hun likevel spørre seg om livet i Aidensfield har noen positiv innvirkning på ekteskapet deres. Har Matt vilje til å forandre seg, og tar han dette alvorlig?

Svaret er, som seerne for lengst har oppdaget, nei. I ukens episode må David være sendebud mellom Matt og hans elskerinne Louise.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2004)
Originaltittel: Heartbeat (sesong 14)
Kveldens episode: "Blast From The Past"
Produsert av: Granada International
Med: Hughes, Peter Benson, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Duncan Bell, Sarah Ward, Aislin McGuchin og Sarah Tensey
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900


LENKER
  • Mer om serien