Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 11. januar 2006 kl 20.05 Clara Sheller

Mannen i deres liv


En kvinnelig journalist er på jakt etter mannen med stor M. Men hun deler leilighet med en homse som er på jakt etter mannen med minst like stor M. Så hva skjer? Følg med de nærmeste seks ukene på NRK2!

Den franske dramaserien "Clara Sheller" utforsker nye konstellasjoner i det evige spillet om kjærligheten. Clara og JP lever som et slags "samboere", men har ulik seksuell legning. Det lar seg forene på et vis, for de to er bestevenner.

Som skribent i et dameblad er Clara dyktig på å skrive. Seg selv og sitt liv – ikke minst kjærlighetsliv - beskriver hun fort og greit. Hør bare:

Kjærlighetslivet i et nøtteskall
"Jeg er Clara Sheller, har nylig fylt 30 år og arbeider som journalist i Paris for damebladet L’Hebdo. JP og jeg deler leilighet, og hva mer er: Vi deler også de samme fornøyelsene og smertene. Men mest deler vi det samme ønsket om å finne en virkelig sjelevenn. Jeg forelsker meg. JP også. Noen ganger gjør vi det samtidig, og noen ganger i den samme personen. I vårt kjærlighetsliv blir vi også emosjonelt splittet, som gjør at vi havner i de mest innviklede situasjoner. Men trass i alt – JP og jeg drives av et evig ønske om å finne vårt livs kjærlighet!"

Fransk dramaserie på seks episoder (2005)
Originaltittel: Clara Sheller
Episodetittel: A La Recherche du Prince Charmant
Produsent: France Television Distribution
I rollene: Frédéric Diefenthal
Pressekontakt Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer: