Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 27. mars 2006 kl 21.00 Catterick

På let med Reeves og Mortimer

De britiske komikerne (f.v.) Bob Mortimer og Vic Reeves har selv skrevet
De britiske komikerne (f.v.) Bob Mortimer og Vic Reeves har selv skrevet "Catterick", en ellevill serie i seks akter. (Foto: BBC)
De britiske komikerne Vic Reeves og Bob Mortimer har hovedrollene i sin egen road movie i seks episoder. Vi møter dem som brødrene Carl og Chris, og ved seriens start har de nettopp søkt sammen, etter 15 års atskillelse, for å finne Carls bortkomne sønn.

Oppdraget kan virke nokså håpløst, og for de to og blir det en tripp tur-retur helvete, eller iallfall nesten. De treffer på noen tøffe banditter, en psykotisk morder, politiet selvsagt, og så en hotelleier som savner en vital del av kroppen sin.

Ikke etter plan
Kort sagt så kommer ikke Chris og Carls pilegrimsferd i kjølvannet av sistnevntes sønn til å gå helt etter planen. Hva blir utkommet? Kjærlighet? Vennskap? Rikdom?
Eller kanskje noe lang mindre smakfullt?

Hvorfor "Catterick"?
I første episode har Carl nettopp dimmet fra det militære og blir tatt imot av bror Chris. Nede på puben sitter alle vennene til Carl og tar imot: Ian, Glenn, Dan og Pat i baren som har en hund med noen meget sære trekk. For å gjøre en lengre historie kort, bærer det snart ut på let etter Carls sønn, som sist er sett i Yorkshire. Nærmere bestemt i byen Catterick.

Britisk komiserie i seks episoder (2004)
Originaltittel: Catterick
Produsert av: Channel X i samarbeid med Pett Productions for BBC
I rollene: Vic Reeves og Bob Mortimer
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57