Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 6. april 2001 kl 22.10 Detektimen: Politiagentene

Detektimen: Politiagentene (t)


NRK1 fredag 6. april kl 22.10
Detektimen: Politiagentene (30)

Dødelig vitnemål

Politiagent Peter Church er i livsfare fordi han skal vitne mot Dino Rossi, broren til kvinnen som han var villig til å oppgi alt for å få dele livet med. Hun ble drept under politiets oppgjør med den kriminelle familien.

Nå oppdager politiet at det er satt ut en kontrakt for å få Church drept før rettssaken tar til. Samtidig som han er truet på livet, er det en tung følelsesmessig belastning for Church å gjennomleve den vonde opplevelsen igjen.

Kveldens episode i \"Politiagentene\" er den siste før serien tar pause fram til høsten. Etter påske starter en helt ny detektime, \"Detektiv Jack Frost\", med David Janson (kjent som pappa Larkin) i hovedrollen.

Om serien
Den australske serien \"Politiagentene\" (Stingers), er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

I serien følger vi en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Tre menn og to kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv som er dypt plantet i det kriminelle miljøet. Ellen MacKenzie, kalt \"Mac\" (Anita Hegh), har hatt en lynkarriere i politiet og er spaningsgruppens operative leder. Sjefen Bernardo Rocca (Joe Petruzzi) er gruppens trygge klippe og er på vei oppover karrierestigen. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne. Oscar Stone (Ian Stenlake) er gruppens klovn, og han er et geni når det gjelder å skape nye identiteter.

NRK1 fredag kl 22.10

Australsk kriminalserie
Originaltittel: Stingers (serie 2)
Produksjon: Beyond Simson Le Mesurier for Channel Nine
Med Peter Phelps, Anita Hegh, Joe Petruzzi, Kate Kendall og Ian Stenlake
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 (helene.amlie@nrk.no)

Bilde
Politiagent Peter Church (Peter Phelps, nr. 3 f.v.) skal vitne i rettssaken mot Dino Rossi, og livet hans er i fare.