Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 16. november 2004 kl 19.55 Forandring fryder

Holmlia siste stopp

Hilde Hummelvoll og ekteparet Asma og Nadeem Butt (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Hilde Hummelvoll og ekteparet Asma og Nadeem Butt (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Hilde Hummelvoll og oppussingsgjengen gjør det siste stoppet på Holmlia. Konsulentene Yvonne Dengin og Mads Moe samt snekkeren Trond Bystrøm skal ta for seg en hage og en stue – selvsagt med god nabohjelp.

Ekteparet Mette Løseth og Godwin Nwankwo har påtatt seg å pusse opp stuen til naboene, familien Butt. Interiørkonsulenten Mads Moe overvåker det hele.

Familien Butt består av mor Asma, far Nadeem, døtrene Zairah og Rutaba samt sønnen Arham. Naboene Mette og Godwin ønsker seg en finere hage, noe familien Butt gjerne hjelper til med, selvsagt med kyndige råd fra hagekonsulent Yvonne Dengin.

Om serien
Som i de fire tidligere rundene skal vi i hvert program møte to nabopar som har et felles ønske: Å pusse opp eller forandre et rom. Hvordan rommet skal se ut og selve oppussingsjobben tar de sjansen på å overlate til hverandre. I 48 timer holdes de unna sitt eget hjem mens det snekres, males, lakkes og bygges.

I hvert program er to interiørdesignere anførere for hvert sitt lag, en oppgave som alternerer mellom Alexandra Villefrance, Mads Moe, Bengt Simonsen og Yvonne Dengin. Sistnevnte er hagekonsulent. Altmuligmann Trond Bystrøm er ny på laget, mens Hilde Hummelvoll for femte gang overvåker det hele på seernes vegne, og også trår til med en hjelpende hånd der det trengs.

Egenprodusert underholdning fra Program Oslo
Programleder: Hilde Hummelvoll
Prosjektleder: Wenche Solum
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78

Vises også i Nett-TV.