Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 1. juni 2000 kl 20.30 SommerDags høydepunkter

SommerDags høydepunkter (ttv)


NRK1 torsdag 1. juni kl 20.30
SommerDag høydepunkter

Om fire uker legger Dag Lindebjerg igjen ut på båttur langs Vestlandskysten. Med nytt mannskap vil han nok finne frem til nye steder og nye opplevelser. I kveldens program skal vi imidlertid drømme oss tilbake til tidligere turer med båten \"Lindy\".

Vi skal bli med Herborg Kråkevik til Baroniet i Rosendal, Jon Eikemo til sin barndoms strand og Mia Gundersen på skalldyrlunsj i Espevik.

Den vesle tresnekken har vært på farten i all slags vær og vind, noe både Toril Sivertsen og Marit Voldsæter har fått erfare.

Båten har også vært innom kjente personligheter langs kysten, som Stanley Jacobsens møte med rekefisker og krigshelt Håkon Furnes og Håkon Brusveens møte med Olav Stølsvik og Johannes Kleppevik.

Tor Endresen endte opp med solnedgang på Marstein Fyr, mens Hallvard Flatland jaktet forgjeves på storbrosmen vest for Bømlo.

Motorbåten \"Lindy\" har vært lengst inni i fjordene og ytterst i havet. Fra Thomas Alsgårds besøk på Skjelbreid til Kenneth Sivertsens sommerbesøk på Espevær. Alt blandet med Bjørn Jensens vanvittige figurer fra Vestlandsbygdene. Et program der Vestlandsnaturen danner rammen om opplevelser som bare en båttur i 7 knops fart kan gi.

NRK1 torsdag kl 20.30

Bilder
Dag Lindebjerg og hans høydepunkter fra sommerserien SommerDag i fjor, vises i kveld.
(Foto: NRK Hordaland)

Herborg Kråkevik var en av Dag Lindebjergs gjester i SommerDag i fjor. (Foto: NRK Hordaland)

Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Hordaland
Programleder: Dag Lindebjerg
Pressekontakt NRK Hordaland: Lisbeth Skaar Knutsen
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23 04 89 56