Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 22. februar 2005 kl 21.35 Den tredje vakten

Advokat med pletter

Bosco (Jason Wiles) i
Bosco (Jason Wiles) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.
Forsvarsadvokat Lester Martin virker lite tillitsvekkende på Bosco. Og Sully lærer et og annet om innehaveren av kafeen han spiser frokost på.

I retten gjør advokat Lester Martin de underligste krumspring og stiller merkelige spørsmål. Boscos bror er framstilt i en narkotikasak, og nå klarer Bosco ikke å sitte stille og se Martin gjøre en dårlig jobb i rollen som brorens forsvarer.

Bosco får også vite at Martins lille datter kan ha vært utsatt for overgrep – av fru Martin.

Kaféeierens død
Innehaveren av en kafé blir skutt ned og drept. Sully er sjokkert da han som vanlig kommer for å innta frokosten der. Og enda mer forbauset blir han da det går opp for ham hvor lite han visste om mannen som har servert ham hver morgen.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet. Kim har vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode: In Plain View
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57LENKER
  • Diverse