Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 27. februar 2009 kl 21.35 Seks fot under

Stillhet

Nate (Peter Krause) i en stille stund sammen med Maggie (Tina Holmes). (Foto: Warner Bros)
Nate (Peter Krause) i en stille stund sammen med Maggie (Tina Holmes). (Foto: Warner Bros)
Nate og Brenda får en urovekkende beskjed når det gjelder sitt ufødte barn. Nate søker trøst hos Maggie som tilbyr gode råd og en sårt tiltrengt rolig stund.

Blodprøver indikerer at noe kan være galt med fosteret Brenda bærer. Naturlig nok blir Nate og Brenda veldig bekymret. Etter en fortrolig samtale med Maggie om den psykiske påkjenningen av å ha et pleietrengende barn, begynner Nate å tvile på om han og Brenda klarer å ta på seg ansvaret.

Brenda stiller seg helt uforstående til dette og mener Nates problem egentlig bunner i mangel på evne til å gi alt for ekteskapet. Legen anbefaler fostervannsprøve, men dette motsetter Brenda seg. Hun bestemmer seg derfor for å beholde barnet selv om det kan bety komplikasjoner.

Ny kjærlighet
Ruth prøver å finne noe å fylle dagene med siden hun nå ikke har George å ta seg av. I et selskap hos en venninne føler hun seg helt utenfor og klarer ikke å starte en samtale med noen. Så kommer sjokkmeldingen fra George om at han ønsker en rask skilsmisse. Han har nemlig møtt en ny kvinne og ønsker å gifte seg på nytt.

Programmet er sendt tidligere.

Amerikansk dramaserie. Sesong 5
Originaltitel: "Six Feet Under"
Kveldens episode: "The Silence"
Med Frances Conroy (Ruth), James Cromwell (George), Peter Krause (Nate), Rachel Griffiths (Brenda), Michael C. Hall (David), Matthew St. Patrick (Keith), Justina Machado (Vanessa), Freddy Rodriguez (Rico), Lauren Ambrose (Claire) og Jeremy Sisto (Billy)
Pressekontakt: Hans T. Wiig, tlf: 23 94 96 23 / 930 96 112
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no