Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 6. februar 2003 kl 19.30 Ungkarsreiret

På leting etter kjærligheten

Bestekompisene Mike (Eddie Kaye Thomas, t.v.) og Euan (Sean Maguire). (Foto: Warner Bros.)
Bestekompisene Mike (Eddie Kaye Thomas, t.v.) og Euan (Sean Maguire). (Foto: Warner Bros.)
Det er på tide å etablere et fast forhold, synes Euan, som er lei av tilfeldig og meningsløs sex. I jakten på ekte kjærlighet finner han Ginger, som er kunstner.

Mike er imidlertid mistenksom overfor kameratens nye kjæreste. Han tror Ginger er prostituert og at hun utnytter Euan.

Mike havner også i diskusjon med Liz i kveldens episode. Hun mener at den frekke måten hun kler seg på gjør Mike ukomfortabel, og hun har gode argumenter for sin påstand.

Om serien
”Ungkarsreiret” følger livet til Euan, Mike, hans kjæreste Liz og deres kompis Chau, som jobber på en vietnamesisk restaurant rett over gata. Euan en glatt og sjarmerende brite med meget gode talegaver – spesielt i forhold til det annet kjønn. Han møtte sin amerikanske kompis Mike mens de begge studerte i England. Nå er de to glade ungkarene havnet i New York og skal ta fatt på voksenlivet. Skjønt, Mike har kjæreste – noe Euan syns er helt bortkastet når det finnes så mange vakre damer der ute.

Serien er laget av produsentene Paul og Chris Weitz som også står bak storfilmene ”American Pie”, ”Nutty Professor II: The Klumps” og ”Antz”. Britiske Sean Maguire er kjent fra ”Østkantfolk”, og både Eddie Kaye og John Cho spilte i ungdomskomedien ”American Pie”.

Amerikansk komiserie
Originaltittel: Off Centre
Produksjon: Warner Bros. og Dream Works Productions
Regi: Mark Cendrowski, Gerry Cohen.
I noen av rollene: Eddie Kaye Thomas (Mike Platt), Sean Maguire (Euan Pierce), Lauren Stamile (Lis Lombardi), John Cho (Chau Presley), Jason Winston George (Status Quo)
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36