Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 23. mars 2007 kl 23.15 Seks fot under

Hvil i fred…

Regissøren Alan Ball lar serien
Regissøren Alan Ball lar serien "Seks fot under" hvile i fred (Foto: HBO)
Familien Fisher og begravelsesbyrået har vært fulgt av trofaste seerskarer i fem sesonger. Men nå er det altså ugjenkallelig slutt, og den aller siste episoden er skrevet og regissert av seriens skaper, Alan Ball. "Seks fot under" er blitt belønnet med to Golden Globe-priser og seks Emmy-priser.

Brenda føder lille Willa for tidlig, og barnet blir lagt i kuvøse. Margaret er bortreist, og Ruth er den eneste ved Brendas side på sykehuset. Brenda setter pris på Ruths støtte, men har fremdeles grusomme fantasier om Nate, der han forteller henne at Willa ikke vil overleve.

Ted oppmuntrer Claire til å fotografere igjen, og hun tar noen intime, men smakfulle bilder av ham i sengen. Senere får hun en overraskende telefon fra et fotohus i New York City, og får vite at Olivier anbefalte henne som fotoassistent.

Margaret er imponert over Olivier som viser sin omsorgsfulle side, og Federico og Vanessa feirer en investering. Ruth finner endelig tid til å sørge over Nate, og finner trøst i en samtale med Maggie, der hun forteller at hun og Nate var lykkelige den siste kvelden han levde.

Om serien
Det nærmer seg spikeren i kista for den populære amerikanske dramaserien "Seks fot under". Kabelkanalen HBO bekrefter at denne femte sesongen blir den siste.

"Seks fot under" har vært en kritikerfavoritt siden 2001.

I kveld kan vi nyte den aller siste episoden av "Seks fot under".


Amerikansk drama
Produsert av HBO, sesong 5
Originaltittel: "Six Feet Under"
Episodetittel: "Everyone’s Waiting"
Med Frances Conroy (Ruth), James Cromwell (George), Peter Krause (Nate), Rachel Griffiths (Brenda), Michael C. Hall (David), Matthew St. Patrick (Keith), Justina Machado (Vanessa), Freddy Rodriguez (Rico), Lauren Ambrose (Claire)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no