Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 19. august 2009 kl 20.45 Skins - Sesongpremiere!

Skins er tilbake!

Cassie (Hannah Murray), Tony (Nicholas Hoult), Sid (Mike Bailey) og Maxxie (Mitch Hewer) i sesong 2 av Skins. (Foto: All3Media International)
Cassie (Hannah Murray), Tony (Nicholas Hoult), Sid (Mike Bailey) og Maxxie (Mitch Hewer) i sesong 2 av Skins. (Foto: All3Media International)
Det er nesten et år siden vi sist møtte gjengen i den prisbelønte britiske serien "Skins". Nå er de elleville ungdommene i Bristol tilbake, og vi kan regne med like mye latter – og tårer som i første sesong.

I "Skins" møter vi en gruppe ungdommer mellom 16 og 19 år. Tony, Michelle, Cassie, Sid og resten av gjengen utfordrer skjebnen på hver sin måte.

Gjennom dramatikk, følelser og humor skildrer "Skins" de unges komplekse liv. De står med én fot i de voksnes verden, og vi får innblikk i lyse og mørke stunder som preger deres hverdag.

Gjør klar for smil og latter, krangel og tårer, klining og sex, død og dop, rapping og dans, eksamen, ferier og foreldre - og Bill Bailey som danser med en hund.

Første episode
Tony er på bedringens vei etter hodeskadene han påførte seg i slutten av sesong 1, men Sid og Michelle har ikke vist seg hos den syke. Det å følge opp en syk kompis blir rett og slett for mye for dem nå.

Maxxie derimot stiller opp for Tony. Maxxie drømmer om å slutte på college for å realisere sin drøm om å bli danser, men foreldrene synes det er en dårlig idé. Tony på sin side vil tilbake til college, men foreldrene mener dette ikke er det rette for den skadede sønnen. Nå må Maxxie og Tony samarbeide.

Britisk dramaserie i 10 deler
Originaltittel: Skins: Tony and Maxxie
Produsert av All3 MEDIA International
Med Nicholas Hoult, Mike Bailey, Joseph Dempsie, Mitch Hewer, Larissa Wilson, Dev Patel, April Pearson, Hannah Murray, Kaya Scodelario, Harry Enfield og Bill Bailey
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen, 23 04 40 79 / 911 64 716
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900


LENKER
  • Les mer