Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 21. november 2003 kl 19.55 Beat for beat, tone for tone

Guttelag mot jentelag

Gjester i
Gjester i "Beat for beat" i kveld er Bjøro Hjemmen, Britt Synnøve Johansen, programleder Ivar Dyrhaug, Vigdis Lunde Wisur og Remi Hjemmen. (NRK-foto: Anne-Liv Ekroll)
I kveld blir det god, gammeldags kjønnskamp i Beat for beat. Jentelaget Britt Synnøve Johansen og Vigdis Lunde Wisur kjemper mot gutta i Crowtown, Remi og Bjøro Hjemmen.

Britt Synnøve Johansen ble kjent for det folk i Norge da hun vant den norske Grand Prix finalen i 1989 med "Venners nærhet". I det siste er hun mer kjent som Piaf-tolker. Hun har fått strålende kritikker for å synge Piaf på norsk, og forestillingen har gått sin suksessgang rundt i Norge.

Hennes makker i kveld, Vigdis Lunde Wisur, har også tolket en annen kjent sangerinne med stort hell. Hennes musikalske hyllest går til Eva Cassidy.

Brødre og kolleger
Brødrene Hjemmen er arvelig belastet, og vokste opp med en musiker til far. Vel voksne dannet de countrypop-bandet Crowtown som kom ut med sin andre plate tidligere i år. I tillegg til Remi og Bjøro er Richard Hjemmen med i bandet, men i Beat for beat er det som kjent bare plass til en på hver side av pianistene. Crowtown har fått gode kritikker, og i høst reiser de rundt i landet på turne.

Om programmet
"Beat for beat, tone for tone" er en del av den såkalte "gullrekka" til NRK1 på fredagskvelden. I vårsesongen hadde serien et snitt på 1 148 000 seere med en markedsandel på 70 prosent. Dette er åttende sesong for den populære musikkonkurransen, og Ivar Dyrhaug stortrives i rollen som (u)myndig programleder.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Beat for beat