Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 20. juli 2004 kl 20.55 Kalde føtter

Venner i krise

Karen (Hermione Norris) blir stoppet av politiet etter at hun har kollidert med en annen bil.  David (Robert Bathurst) tar på seg skylden. (Foto: Granada)
Karen (Hermione Norris) blir stoppet av politiet etter at hun har kollidert med en annen bil. David (Robert Bathurst) tar på seg skylden. (Foto: Granada)
David har flyttet til Pete, og Karen drikker mer og mer. Hun crasher bilen, og overfor politiet tar David på seg skylden fordi han forstår at hun var alkoholpåvirket. Endelig innser Karen at hun har et problem, og søker hjelp. Hos psykologen oppdager hun at ikke er den eneste som trenger veiledning for å takle ekteskapelige kriser.

Under adopsjonsprosessen tvinger Adams og Rachels kontaktperson dem til å sette sine liv under lupen, og dette begynner å tære på forholdet. Adam vender seg mot Jane som er ute etter noe mer enn bare vennskap. Dermed står han overfor et dilemma. Skal han velge sin første eller nåværende kjærlighet? Adam må bestemme seg før arbeidet med adopsjonen kan fortsette.

Etter at Jenny dro, prøver Pete å drukne sine sorger ved å ta med seg fremmede kvinner hjem. Men ingenting kan lindre smerten, og bedre blir det ikke når skilsmissepapirene kommer i posten.

Om serien
Seerne kan glede seg til en sommer med den populære gjengen i "Kalde føtter". Det blir nemlig gjensyn med sesong 3, 4 og 5 av den britiske serien som gir en humoristisk og treffsikker skildring av det moderne parforhold og dets prøvelser.

I sentrum for handlingen står tre par i trettiårene som beveger seg gjennom kjærlighetens minefelt. De vingler mellom drømmen om ekteskap og barn på den ene siden, og angsten for forpliktelser og kvelende hjemmehygge på den andre.

Parene består av Rachel (Helen Baxendale) og Adam (James Nesbitt), Jenny (Fay Ripley) og Pete (John Thomson) og Karen (Hermione Norris) og David (Robert Bathurst).

Serien har fått mye oppmerksomhet og begeistrede kritikker i hjemlandet. Fremragende manus og skuespillerprestasjoner samt en sylskarp kombinasjon av humor og gjenkjennelige situasjoner, er blant kvalitetene som er trukket fram i britisk presse.

Britisk komedie
Originaltittel: Cold Feet 4
I rollene: Helen Baxendale, James Nesbitt, John Thomson, Fay Ripley, Robert Bathurst og Hermione Norris
Manus: Mike Bullen og David Nicholls
Regi, ep. 1-3: Tim Whitby, 4-6: Paul Kousoulides og 7-8: Cairan Donnelly
Produksjon: Granada Television
Pressekontakt: Hilde Ljøen(23 04 72 36)