Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 7. januar 1999 kl 23.15 Kodenavn Bugs

Kodenavn Bugs (t)

NRK1 torsdag 7. januar kl 23.15
Kodenavn Bugs

Ny runde med Bugs-gjengen
Det er duket for en ny omgang i den britiske spenningsserien \"Kodenavn Bugs\", der vi følger tre detektiver som løser kriminalsaker ved hjelp av avansert teknologi.
De tre vennene Ros (Jaye Griffiths), Beckett (Jesse Birdsall) og Ed (Craig McLachlan) er tilbake i den tredje omgangen i den populære BBC-serien \"Kodenavn Bugs\". Trioen hamler opp med alt fra terrorisme til internasjonal kriminalitet ved hjelp av høyteknologi og utradisjonelle metoder.

Hovedpersonene har hver sine spesialiteter: Ed er helikopterpilot, klatrer og kampsportutøver, Ros er dataekspert og Beckett detonerer bomber og trenger gjennom forsvarssystemer.
De tre opplever på ulike vis forandringer i livet idet vi møter dem i den nye serien. Beckett er pengelens, mens Ros ser ut til å kunne tjene en formue på en av sine elektroniske oppfinnelser. Ed har lenge drevet rovdrift på seg selv, og begynner å merke kjøret på kroppen.

Farlig kvinne
I kveldens episode blir trioen mobilisert for å stanse en kvinne som er like farlig som hun er vakker. Hun er besatt av hat mot sin far, og blåser gjerne hele London til himmels for å få tatt livet av ham.

I kveld introduseres vi dessuten for to nye skikkelser som er med i hver episode framover: Den mektige regjeringsagenten med kodenavn Jan (spilt av Jan Harvey) og hennes medarbeider Alex (Paula Hunt).

Om serien
\"Kodenavn Bugs\" er en britisk spenningsserie som har hatt stor suksess på BBC. Serien har hatt like store seertall som \"Østkantfolk\" og lottotrekningen i Storbritannia.
Den mest kjente av hovedrolleinnehaverne er Craig McLachlan som spiller Ed. Han har spilt i \"Naboer\" og også hatt flere platesuksesser, bl.a. radiofavoritten \"Mona\". Jaye Griffiths, som spiller Ros, er kjent fra NRK-seriene \"Mellom frontene\", \"Bydels-Buddha\", \"Maigret\" og \"Hjertets makt\". Jesse Birdsall fikk sitt gjennombrudd som skuespiller i rollen som Beckett.
NRK 1 torsdag kl 23.15

Bilder (elektronisk via NTB/Data-tv/Internett)
Trioen Ros (Jaye Griffiths), Beckett (Jesse Birdsall) og Ed (Craig McLachlan, foran) er tilbake i \"Kodenavn Bugs\"..

Britisk spenningsserie
Regjeringsagenten Jan (Jan Harvey) er en ny skikkelse i \"Kodenavn Bugs\".
Produksjon: Carnival Films for BBC
Originaltittel: Bugs (season 3)
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51
I rollene: Craig McLachlan, Jesse Birdsall, Jaye Griffiths