Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 10. september 2003 kl 23.10 Lydverket

Lydverket er tilbake

Siri Høstmælingen og Rune Nilson klør i fingrene etter å komme i gang med en ny sesong av
Siri Høstmælingen og Rune Nilson klør i fingrene etter å komme i gang med en ny sesong av "Lydverket". (Foto: Nina Ruud)
Og i år blir det plass til enda mer snadder!. "Lydverket" er utvidet til 40 minutter, og i kveld får du se et eksklusivt intervju med 50 Cent, bli med til musikkbyen Halden og vite hva som egentlig skjedde med King Midas.

Rune Nilson og Siri Høstmælingen er endelig tilbake med "Lydverket". – Vi har ambisjoner om å bli enda grundigere med enda større bredde enn tidligere, sier Rune.

"Rock City"
I høst skal Siri ta seerne med ut der det skjer i musikkverden og møte små og store stjerner. I den nye reportasjeserien "Rock City" undersøker hun hva som skjuler seg i musikkmiljøet rundt om i norske byer. Først ut i er Halden, der Siri blir guidet av Karianne Stenbock fra Camaros. I høst skal Camaros i gang med sitt andre album, men det skjer også mye annet spennende i Halden. Siri har møtt Henning Kvitnes og den profilerte musikkjournalisten Tom Skjeklesæther. Det blir også plass til et nostalgisk tilbakeblikk med mye bra hårsveiser: Ole I’Dole, Sha-Boom og Henning Kvitnes som punker…

50 Cent
Det er bare en uke til 50 Cent har konsert i Norge. "Lydverket" har som eneste norske tv-team klart å få et intervju med den kontroversielle amerikanske rapperen. Producer Håvard Bråthen traff 50 Cent i Tyskland juni i år i forbindelse med åpningen av Europa-turnéen til Eminem.

King Midas
Etter en nedtur for noen år siden, valgte bandet King Midas å dra til Berlin for å "starte på nytt". Producer Geir Henning Hopland har møtt bandet og fått historien deres fra da til nå.

Reprise på NRK2
Får du ikke med deg onsdagssendingene, går "Lydverket" i reprise på NRK2 søndager kl. 18.40.

NRK Ung
Egenprodusert musikkmagasin
Programledere: Siri Høstmælingen, Rune Nilson
Reportere: Yngvild Flikke, Håvard Bråthen, Geir Henning Hopland
Prosjektleder: Nicolai Sørensen
Vaktsjef: Åslaug Sem, 23 04 27 97/ 92 02 33 16
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78