Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 19. februar 2000 kl 21.35 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 19. februar kl 21.35
Med hjartet på rette staden (6:15)

Overfall i skogen

Etter en rugbykamp mellom North Riding Police og The Harbourmen blir det bråk i garderoben mellom blant andre Gibson, Blaketon, Nick og Bellamy. Spillere og supportere drar senere til Mermaid Inn for å slukke tørsten. Her begynner Gina å flørte med både Gibson og Bellamy.

Ved oppbrudd spør Nick og Kate om hun vil sitte på med dem, men nei, hun har sin egen bil! I mellomtiden har Ventress mottatt en telefon fra en bonde som sier at flere smågriser er blitt stjålet fra gården. Greengrass undersøker saken og ser en smågris forsvinne i skogen.

Når Gina kjører hjemover, legger hun merke til en bil som følger etter henne. Hun blir nervøs og får problemer med bilen. Det ender med at hun løper inn i skogen, med mannen etter seg. Men akkurat i det øyeblikk han overfaller henne, høres ville skrik fra en gris. Forvirret og skrekkslagen slipper mannen henne og stikker av.

Tilbake på politihuset forteller Greengrass om en ung dames hysteriske stormløp på veien, men sier intet om den skrikende grisen.

Gina blir naturligvis møtt med sympati på politistasjonen. Men hva betyr det faktum at Nick og Ventress finner Bellamys slips i Ginas bil?

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" fra idylliske Yorkshire, er tilbake på norske tv-skjermer. Nå får vi igjen møte politimannen Nick Rowan og hans kone Kate som forlot storbylivet i London for å leve i roligere omgivelser på landsbygda.
\"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er den mest populære serien i England, og har hatt så mye som 17,7 millioner seere. Det gjør at serien er den mest sette dramaproduksjon på tv gjennom tidene.
Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess.

NRK1 lørdag kl 21.35

Billedtekst:
Gina (Tricia Penrose) og Nick Rowan (Nick Berry).

Originaltittel: Heartbeat
I hovedrollene: Nick Berry, Niamh Cusack, Derek Fowlds, William Simons og Bill Maynard.

Fjernsynets informasjonsavdeling, tlf 23 04 78 46