Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 16. mai 2003 kl 22.30 Bak "Våre små hemmeligheter"

Hemmeligheten bak kulissene

Vi går bak kulissene til tv-serien
Vi går bak kulissene til tv-serien "Våre små hemmeligheter". (Foto: Southern Star)
Hvorfor føles det så godt å fortelle en hemmelighet? I denne bakomfilmen avsløres noen av hemmelighetene rundt Australias mest populære tv-serie.

"Våre små hemmeligheter" er tilbake på skjermen onsdager på NRK2 i vår, og i kveld får seerne blant annet vite hvordan serien fikk navnet sitt, hvordan skuespillerne har det på settet, om de identifiserer seg med rollefiguren sin, osv.

Vi får intervjuer med produsenter og skribenter som forteller om hva som skal til for å lage en tv-serie. Vi opplever også skuespillernes møte med et nytt manus for første gang og at de begynner å bearbeide materialet.

Under samme tak
"Våre små hemmeligheter" handler om en gruppe på åtte venner som bor under samme tak i storbyen Melbourne. Her elskes, krangles og slåss det mens de alle på hver sin måte prøver å finne ut meningen med livet.

En av dem er Evan som skriver på en bok han kaller "The Secret Life of Us". Men i denne bygården er det vanskelig å holde noe som helst hemmelig.

Evans beste venn heter Alex. Hun er en fremgangsrik lege, men føler likevel at livet mangler det helt essensielle, nemlig kjærligheten. Alex bidrar uvitende med stoff til boka til Evan da hun innleder et forhold til sin beste venns kjæreste…

Australsk dokumentar
Originaltittel: Behind the scenes
Produksjon: West Street Productions
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41